Kalenteri

KEVÄT 2018

10.-12.2. Risteilypeli

Salamurhaajat lähtevät heti kevään alkajaisiksi Tukholmaan! Tiedossa on hauskanpitoa hyvässä seurassa, mutta myös hyytävää jännitystä ja autioita hyttikäytäviä. Tervetuloa mukaan!

Lähtö Viking Linen Gabriella-laivalla la 10.2. klo 17.30 Katajanokalta ja paluu ma 12.2. klo 10 samaan paikkaan. Risteilyn hinta on 6 euroa henkeä kohden. Ilmoittaudu 31.1. mennessä osoitteeseen nurmisuvi(at)gmail.com.

Lisätietoa risteilystä mm. Facebook-sivullamme.

 

SYKSY 2017

2.-22.10. Syysturnaus

Lisää infoa täällä!

9.11. Teatteriekskursio

Salamurhaajat käyvät katsomassa Palkkamurhaajan Painajainen -näytelmän illalla 1900 Hakaniemen Arena-näyttämöllä. Lisätietoja voi tiedustella ekskursion järjestäjältä Suvi Nurmelta (nurmisuvi (at) gmail.com).

18.11. Syyskokous

Syyskokous pidetään kokoustila Rydmanissa klo 1800. Kokouksessa valitaan ensi vuoden hallitus puheenjohtajineen.

25.11. Elokuvailta

Upouusi Hercule Poirot -filmatisointi “Idän pikajunan arvoitus” Kallion elokuvateatteri Rivierassa klo 16.45. Salamurhaajille hankittiin näytökseen kahdeksan lippua, jotka on kaikki nyt varattu loppuun, mutta samaan näytökseen voi tulla toki myös itse hankitulla lipulla! Kannattaa kuitenkin pitää kiirettä, sillä näytös myydään nopeasti loppuun.

2.12. Naamiaistanssiaiset ja murhamysteeri

Helsingin yliopiston salamurhaajien vuotuiset naamiaistanssiaiset pidetään Alina-salissa Uudella ylioppilastalolla lauantaina 2.12. klo 18-01. Tiedossa on tuttuun tapaan elegantti illanvietto tanssin, naamioiden ja murhamysteerin selvittelyn pyörteissä. Pääsymaksu ovelta on 5 euroa. Naamio on pakollinen. Tervetuloa syksyn salamyhkäisimpiin juhliin!

14.12. Kenraalipeli

Kenraali saapuu taas kaupunkiin. Tänä vuonna kenraalina toimii Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Laura Luoto. Lisää tietoa löytyy kenraalipelin omalta sivulta.

15.12. Pikkujoulu

Salamurhaajat viettävät pikkujoulua kerhohuoneellaan Uuden ylioppilastalon B-rapun 4. kerroksessa perjantaina 15.12. klo 18-22. Tervetuloa koristelemaan murhahenkisiä pipareita, sanoittamaan jokin tuttu joululaulu uusiksi ja kenties laulamaan jo olemassaolevia, jouluisia kappaleita salamurhaajien laulukirjasta!

Ajantasaista tietoa ohjelmasta saat liittymällä sähköpostilistallemme.

For up-to-date information on our schedule, please join our mailing list.

Menneiden vuosien kalentereita: