Syysturnaus 2019

Pääkallonmetsästäjät

Viidakosta soitto kantautuu… Pääkallonmetsästäjät ovat liikkeellä. Muinainen rituaali, joka on yhdelle aikuistumisriitti, toiselle voimannäytös, kolmannelle tilaisuus maksella vanhoja velkoja… On aika nyt tullut sen.

Kallonkerääjät alkavat hiipiä toistensa reviireille. Rituaaliin osallistuvien on unohdettava verivalat ja veljeydet – kehenkään ei voi luottaa. Jokainen on yksin, kullakin on omat kohteensa, mutta heitä yhdistävät samat säännöt: pysy piilossa viidakon. Tapa tai tule tapetuksi. Alkaa tanssi hiljainen.

Ympäröivä viidakko on täynnä elämää. Jokainen pusikosta kiiluva silmäpari voi merkitä kuolemaa – tai olla vain utelias sivustakatsoja. Ketkä viidakon asukkaista ovat harmittomia, ja ketkä odottavat vain oikeaa hetkeä: huomion herpaantumista, silminnäkijöiden katoamista? Vain viidakko tuntee sen.

Pysy rauhallisena äläkä menetä päätäsi.

Seuraa turnauksen tapahtumia täältä.

Helsingin yliopiston salamurhaajien syysturnaus Pääkallonmetsästäjät pelataan 7.-20.10.2019. Osallistua voi kuka tahansa elämäänsä vainoharhaa toivova, joka oleskelee pelin ajan enimmäkseen pääkaupunkiseudulla.

Salamurhapelissä osallistujat jaetaan murharinkeihin, joissa jokainen on sekä saalistaja että kohde. Peli on käynnissä vuorokauden ympäri, mutta pelaajat voivat halutessaan toivoa joitakin tiloja tai ajankohtia rauhoitetuiksi. Tavallisin ase on vesipistooli, mutta tyylipisteitä havitteleva murhaaja operoi tässä turnauksessa mieluummin myrkyillä, eksoottisella eläimellä tai muulla turnauksen teemaan sopivalla, asetuomarin hyväksymällä aseella. Ota heti yhteyttä tuomaristoon, mikäli haluat kehittää uuden aseen, jota ei turnaus- ja asesäännöistä löydy; jälkikäteen ilmoitettuja itse keksittyjä aseita ei hyväksytä turnauksessa. Muuten oma luovuutesi ja hyvä urheiluhenki on aseittesi ja mielikuvituksesi rajana. Muista, että riittävän vainoharhaisella uhrilla tulee olla käytännön mahdollisuus välttää murhayrityksesi.

Tämän syksyn turnaus koostuu kahdesta kierroksesta, joista ensimmäinen pelataan 7.-13.10. ja toinen siitä pelin loppuun asti. Kierrosten välissä kuolleet pelaajat herätetään henkiin, joten jos vahingossa kuolet ensimmäisellä viikolla, pääset vielä murhaamaan ihmisiä toisella viikolla. Voit myös ilmoittautua vain jommallekummalle kierrokselle, jos aikataulusi eivät anna myöten osallistua koko kahden viikon peliin. Ilmoitathan tästä tuomaristolle etukäteen sähköpostitse. Tässä turnauksessa kiire tosin saattaa olla sinun kaverisi eikä vihollisesi, joten muistathan pitää aikataulut viimeisimmän tiedon mukaisina.

Ilmoittautuminen on auki 05.10.2019 klo 23.59 asti.

Sivuiltamme löytyvät myös turnaus- ja asesäännöt. Jos et ole koskaan vielä osallistunut salamurhapeliin, vanhojen turnausten tapahtumasivujakin kannattaa vilkaista, sillä niiltä saa hyvän käsityksen pelin kulusta.

Pelimaksu on 5 euroa, ja sillä kustannetaan turnauksen palkintoveitset. Pelimaksu vain puoli turnausta osallistuville on 2 euroa. Lisätietoja mm. pelimaksun maksamisesta saat ilmoittauduttuasi. Tuomaristo vastaa mielellään kaikkiin peliä koskeviin kysymyksiin.

Tuomariston puolesta,
sisar Pyykölä, syysturnauksen päätuomari