Salamurhapeli IV

Tapahtumat

Pelaajat

Peli-info

Pelin asesäännöt

Peli turnaussäännöt


Pelin aikataulu

Osallistuminen edellyttää, että olet (enimmän osan ajasta) kaupungissa pelin aikana ja voit lukea sähköpostiasi joka arkipäivä (ma-pe) ja olet järjissäsi, leikkisä ja vastuuntuntoinen.

Tutustuthan myös turnaussääntöihin ja asesääntöihin.

Pelikohtaiset säännöt

Tuomaristo
Kale Aalto (pelaajatuomari), Michael Forsström (Murhamaster & www), Miia Koskinen (pelaajatuomari), Esa Perkiö (asetuomari, ulkkarit, etsivät), Anna Ruhala (pelaajatuomari), Walter Rydman (pelaajatuomari) ja Jouni Westling (pelaajatuomari). Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen tuomaristo(at)salamurhaajat.net.
Valokuvat
Pelaajien tulee lähettää itsestään tuomaristolle valokuva sähköisessä muodossa ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostilla. Mikäli olet ollut mukana aiemmissa peleissä, voit pyytää tuomareita käyttämään vanhaa kuvaasi. Mikäli sinulla ei ole olemassa valokuvaa itsestäsi sähköisessä muodossa, voit ottaa yhteyttä tuomaristoon ja sopia valokuvan ottamisesta (tuomariston jäsen ottaa sinusta kuvan). Mikäli pelaaja ei ole pelin alkuun mennessä toimittanut kuvaa itsestään seuraa tästä -5p rangaistus. Mikäli kuva puuttuu vielä viikon pelin alkamisen jälkeen pudotetaan pelaaja pois pelistä.
Kello käy
Ensimmäinen murhayritys on tehtävä viikon kuluessa tai seurauksena on etsintäkuulutus. Mikäli salamurhaaja ei ole tehnyt onnistunutta murhaa toisen viikon loppuun mennessä seuraa myös tästä etsintäkuulutus. Yrityksistä ja murhista raportoidaan osoitteeseen tuomaristo(at)salamurhaajat.net. Yritys- tai murharaportin puuttuminen ensimmäisen viikon jälkeen johtaa etsintäkuulutukseen.
Aseet
Asesääntöjen mukaisesti. Aseisiin liittyvät kysymykset voi osoittaa aseista vastaavalle tuomarille sähköpostiosoitteeseen asetuomari(at)salamurhaajat.net tai puhelimitse 050 5428828.
Kohteet ja murhaajat
Pelaajilla on pelissä 2 kohdetta ja perässään 2 murhaajaa.
Pisteytys
Peruspisteytys on 10p/murha, -2p/silminnnäkijä, murha uhrin kotiovella -2p (myös rappukäytävä ja piha-alue). Etsivät saavat 5p/teloitus. Onnistuneesta itsepuolustuksesta saa 5p, jos kyseessä oli murhaaja, ja 2p, jos kyseessä oli etsivä. Selostuksista saa 0-2p, kokonaan puuttumaan jäävä selostus johtaa -5p rangaistukseen. Tuomaristolle lähetetyistä pelitilannekuvista (esim. kuva uhrista juuri ennen murhaa) annetaan lisäpisteitä. Lisäksi tuomaristo antaa tyylipisteitä erittäin hienosti toteutetuille murhille. Tyylipisteitä voi sada myös esimerkiksi pelin ensimmäisestä murhasta ja uusien murhatekniikoiden käytöstä (ensimmäinen puukotus/myrkytys/pommi, kokonaan uusi murhatapa).
Todistajat
Todistajasäännöt kuten turnaussäännöissä.
Raportointi
Uhri ja murhaaja raportoivat onnistuneesta murhasta tuomaristolle välittömästi tekstiviestitse ja kirjoittavat 24h kuluessa muutaman kappaleen sähköpostikuvauksen tapahtumasta. Epäonnistuneesta murhayrityksestä raportoidaan sähköpostitse 24h kuluessa. Myös tuloksettomat yritykset löytää uhri raportoidaan. Pelin kulku on nähtävissä WWW-sivulla mahdollisimman reaaliaikaisesti.
Osallistumismaksu
Pelimaksu on viisi euroa. Tämä kattaa palkintoveitset ja pelin ylläpitokustannukset. Maksu tilille 101235-152432. Mikäli pelaaja ei ole pelin alkuun mennessä maksanut osallistumismaksua seuraa tästä -5p rangaistus. Mikäli maksua ei ole tullut viikon kuluessa seuraa tästä julkinen etsintäkuulutus.