Suvihurme-turnaus 3.-9.4.2006

Tapahtumat

Pelaajat

Peli-info

Pelin asesäännöt

Peli turnaussäännöt


Pelin aikataulu

Osallistuminen edellyttää, että olet (enimmän osan ajasta) kaupungissa pelin aikana ja voit lukea sähköpostiasi joka arkipäivä (ma-pe) ja olet järjissäsi, leikkisä ja vastuuntuntoinen.

Tutustuthan myös turnaussääntöihin ja asesääntöihin.

Pelikohtaiset säännöt

Tuomaristo
Kale Aalto (pelaajatuomari, 050-5886381), Michael Forsström (Murhamaster & sähköpostilista, 050-3276551), Miia Koskinen (pisteytys) ja Juha Korpi (asetuomari, 050-3536346).
Valokuvat
Pelaajien tulee lähettää itsestään tuomaristolle valokuva sähköisessä muodossa ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostilla. Mikäli olet ollut mukana aiemmissa peleissä, voit pyytää tuomareita käyttämään vanhaa kuvaasi. Mikäli sinulla ei ole olemassa valokuvaa itsestäsi sähköisessä muodossa, voit ottaa yhteyttä tuomaristoon ja sopia valokuvan ottamisesta (tuomariston jäsen ottaa sinusta kuvan). Mikäli pelaaja ei ole pelin alkuun mennessä toimittanut kuvaa itsestään seuraa tästä -5p rangaistus.
Aseet
Asesääntöjen mukaisesti. Aseisiin liittyvät kysymykset voi osoittaa aseista vastaavalle tuomarille sähköpostiosoitteeseen asetuomari(at)salamurhaajat.net tai puhelimitse 050-3536346.
Kohteet ja murhaajat
Pelissä kaikki pelaajat ovat toistensa murhaajia ja kohteita.
Kello käy
Kuolleet pelaajat herätetään uudelleen henkiin kaksi kertaa: tiistain ja keskiviikon välisenä yönä sekä tortain ja perjantain välisenä yönä-
Pisteytys
Peruspisteytys on 10p/murha, -2p/silminnnäkijä, -2p/sivullinen uhri, murha uhrin kotiovella -2p (myös rappukäytävä ja piha-alue). Selostuksista saa 0-3p, kokonaan puuttumaan jäävä selostus johtaa -5p rangaistukseen. Tuomaristolle lähetetyistä pelitilannekuvista (esim. kuva uhrista juuri ennen murhaa) annetaan lisäpisteitä. Lisäksi tuomaristo antaa tyylipisteitä erittäin hienosti toteutetuille murhille. Tyylipisteitä voi sada myös esimerkiksi pelin ensimmäisestä murhasta ja uusien murhatekniikoiden käytöstä (ensimmäinen puukotus/myrkytys/pommi, kokonaan uusi murhatapa).
Todistajat
Todistajilla tai silminnäkijöillä ei ole vaikutusta murhan onnistumiseen.
Raportointi
Uhri ja murhaaja raportoivat onnistuneesta murhasta tuomaristolle välittömästi tekstiviestitse ja kirjoittavat 24h kuluessa muutaman kappaleen sähköpostikuvauksen tapahtumasta. Epäonnistuneesta murhayrityksestä raportoidaan sähköpostitse 24h kuluessa. Myös tuloksettomat yritykset löytää uhri raportoidaan. Pelin kulku on nähtävissä WWW-sivulla mahdollisimman reaaliaikaisesti.
Pelaajille on myös oma sähköpostilistansa, suvihurme@salamurhaajat.net, joka siis menee kaikille pelaajille sekä myös tuomaristolle. Maanantaina avautuu Murhamasteriin mahdollisuus lähettää tuolle listalle sähköpostia peitenimen turvin. Tätä kannattaa käyttää esimerkiksi murharaporttien yhteydessä, jotka siis toivomme tuolle listalle, silloin ei paljastu kuka murhaajista peitenimen takana oikein on. Jos taas haluatte lähettää omissa nimissänne sinne sähköpostia (jos esimerkiksi kohtasitte jonkun liian väkirikkaalla paikalla ja haluatte heittää jonkun kommentin perään antamatta tuon toisen tietää peitenimeänne), sekin toki onnistuu.
Lista on tarkoitettu käytettäväksi pelin sisäiseen tunnelman luontiin ja kommunikointiin, uhoamiseen, kerskailuun tai mihin sitten sen koetkin sopivan. Listalle on siis myös tarkoitus lähettää raporttinne murhista ja murhayrityksistä. Sitä EI ole tarkoitettu säännöistä keskusteluun, eikä myöskään väittelyihin siitä miten joku tapahtuma menikään, oliko kuinka monta silminnäkijää tjms. Tuollaiset asiat hoidetaan tuomariston kautta.
Osallistumismaksu
Pelimaksu on kaksi euroa. Tämä kattaa palkintoveitset ja pelin ylläpitokustannukset. Maksu tilille 147035-294783. Mikäli pelaaja ei ole pelin alkuun mennessä maksanut osallistumismaksua seuraa tästä -5p rangaistus.