Joukkueturnaus 2016

SURMAPAIKANHAKIJAT

(14.3.-26.3.2016) 16.3.-30.3.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Follow tournament's events from here.

surmapaikanhakijat

Turnauksen alkua siirretty 48h teknisten ongelmien takia! Alempana enemmän infoa. Ilmoittautuminen auki 14.3. klo 18 asti.

Peli pelataan 2-4 hengen joukkueissa. Ilmoittautuminen on auki! Kerää oma joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan. Yksinkin voi ilmoittautua, tässä tilanteessa tuomaristo tekee joukkueet parhaimmaksi katsomallaan tavalla.

Peli pelataan normaalein salamurhaturnaussäännöin seuraavin poikkeuksin.

-Kuolleet eivät puhu. Eli jos sinut murhataan, et kerro tiimikavereillesi kuka sen teki. Kuolleena et myöskään osallistu tiimin toimintaan millään tavalla.

-Tuomaristo palkitsee yhteistyöstä ja nimen mukaisesti erikoisista murhapaikoista

-Lankalaukaistavat pommit (pelaaja vetää narusta -> pommi laukeaa) ovat kiellettyjä

-Ammattilaissäännöt eivät ole voimassa

-Peruspisteytys: 10p murha, tappo 5p, silminnäkijät -2p, yhteistyö 1-3p, kotiovimurha -2p

-Turnaus on osallistujille ilmainen

 

Tuomaristoon kuuluu Lauri Torikka (päätuomari), Esa Perkiö (asetuomari),Mira Nybom ja Juho Gröhn (pelaajatuomarit). Tuomariston tavoittaa osoitteesta tuomaristo(at)salamurhaajat.net

Joukkueturnaus Surmapaikanhakijoiden ilmoittautumisessa ilmeni ongelma: Ilmoittautumisjärjestelmämme Murhamaster on ollut tuntemattoman ajan rikki, eikä – toisin kuin serverin virheilmoitus antaa ymmärtää – tästä tullut välittömästi tietoa tuomaristolle. Nyt järjestelmä toimii taas.
Ongelmien perimmäinen syy lienee ollut palveluntarjoajan softapäivitykseen, joka toi mukanaan odottamattomia ongelmia. Tämä näkyi ilmoittautuessa siten, että pelaajien ilmoittautumisia ei voinut lähettää, tai lähettämisestä seurasi virheviesti ja ilmoittautuminen ei tallentunut. Mikäli ilmouttauduttuasi pystyit kirjautumaan Masteriin normaalisti, ongelma ei koskenut sinua.
Koska pelkäämme etteivät kaikki saaneet ilmoittauduttua teknisen ongelman takia, siirrämme ilmoittautumisen takarajan maanantaille 14.3. klo 18:00.
Uusi takaraja tarkoittaa myös sitä, että turnaus alkaa vasta keskiviikkona 16.3 klo 00:01. Turnaus päättyy keskiviikkona 30.3 klo 23:59. Vanhat ilmoittautumiset ovat edelleen voimassa, eikä niitä tarvitse erikseen uusia.