Kuinka päästä jäseneksi?

Yleistä

Yhdistyksen jäseneksi voi hakea jäsenhakulomakkeella.  Kuka tahansa voi hakea yhdistyksen jäseneksi, eikä yhdistyksellä ole jäsenmaksuja.

Varmistathan ennen jäseneksi hakua, että olet lukenut yhdistyksen säännöt sekä jäsenrekisterin tietosuojaselosteen Drivestämme.

Käsittely

Hakemukset käsitellään saapumisesta laskien seuraavassa hallituksen kokouksessa. Käsittelyn jälkeen saat viestin päätöksestä hakulomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos asiasta ilmenee kysyttävää tai viestissä tuntuu olevan viivettä, ota yhteyttä sähköpostitse jäsenrekisterivastaavaan: gdpr (at) salamurhaajat.net

Edut

Jäseneksi liittymisen etuina on automaattinen pääsy jäsenlistalle sekä oikeus sponsorointeihin HYSin maksullisissa ja sponsoroiduissa tapahtumissa. Huomaa, että jäsenyyttä ei edellytetä HYSin tapahtumiin osallistuvilta, mutta hallituksen jäsenien tulee olla yhdistyksen jäseniä.

Virheelliset tiedot ja tietojen poisto

Jäsenrekisterissä säilytetään tietojasi niin kauan kuin olet yhdistyksen jäsen. Jäsenrekisteri korjataan aika ajoin virheellisistä tiedoista henkilökohtaisin yhteydenotoin, mutta jos tiedät tietojesi muuttuneen hakemuksen täytön jälkeen, voit ilmoittaa asiasta jäsenrekisterivastaavalle sähköpostitse: gdpr (at) salamurhaajat.net. Samaan osoitteeseen voi kohdentaa myös muut jäsenrekisteriä koskevat kysymykset ja pyynnöt omien tietojen poistosta rekisteristä. Huomaathan, että tietojen poisto rekisteristä vastaa yhdistyksen jäsenyydestä eroamista.

Yhdistyksestä eroaminen

Yhdistyksestä eroamista koskevat pyynnöt voi lähettää puheenjohtajalle tai hallitukselle, jolloin tulee poistetuksi jäsenrekisteristä ja sähköpostilistalta. Puheenjohtajan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta pj (at) salamurhaajat.net ja hallituksen puolestaan sähköpostitse osoitteesta hallitus (at) salamurhaajat.net.