Talviyön naamiohuvit

Helsingin yliopiston salamurhaajien naamiaistanssiaiset ovat taas täällä! Tervetuloa siis lauantaina 30.11.2013 viettämään ikimuistoista iltaa kanssamme Alina-saliin Uudelle Ylioppilastalolle, Mannerheimintie 5 A, 3. kerros.

Juhliin voi tulla joko täydessä naamiaisasussa tai vapaamuotoisessa juhla-asussa + naamiossa, tai missä tahansa siltä väliltä! Tiedossa on edellisten vuosien tapaan elegantti ja murhaavan hauska illanvietto sekä monipuolista, tunnelmallista musiikkia tanssittavaksi, valsseista ja tangoista discoon. Tarjolla on pientä makeaa ja suolaista syötävää, ja lisäksi on luonnollisesti opiskelijahintaista juomatarjoilua, josta vastaa ystäväjärjestömme Alter Ego. Illan aikana on tuttuun tapaan käynnissä myös pienimuotoinen salamurhapeli, johon kukin voi osallistua kiinnostuksensa mukaan, tai halutessaan jättäytyä sivustaseuraajaksi. Jännittäviä tapahtumia on joka tapauksessa varmasti luvassa!

Sisäänpääsy maksaa 5 euroa ja ovet aukeavat klo 19. Naamio on pakollinen, mutta muutamia varanaamioita on myös myynnissä ovella, jos oma sattuu unohtumaan kotiin.

Lämpimästi tervetuloa vuoden salamyhkäisimpiin juhliin, ja levittäkäähän kutsua myös eteenpäin! Facebookissa tapahtuma löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/events/506845972747845/?fref=ts , ja kutsua saa mielihyvin jakaa myös siellä.

————

The annual Masquerade Ball of the Assassins at the University of Helsinki is here again! Welcome on Saturday Nov 30th 2013 to celebrate with us to the Alina hall of the New Student House, Mannerheimintie 5 A, 3rd floor.

You may attend in a complete masquerade costume, or in an informal evening dress and a mask, or in anything in between. The evening will be elegant and murderously fun, with a lot of versatile, atmospheric music for dancing, something salty and sweet to eat and naturally drinks in affordable prices. An assassination game will be also played during the evening, and anyone is free to join in, or stay as a bystander, if they like. Nevertheless, exciting events might occur!

The entrance fee is 5 € and the doors will open at 7 pm. Wearing a mask is obligatory, but you can also buy one from the entrance, if your own has for example been accidentally left home.

The party’s facebook event can be found from here: https://www.facebook.com/events/506845972747845/?fref=ts . You’re welcome to invite your friends as well!