Turnaukset

<< Menneet tapahtumat

Turnaukset ovat pidempiä, useamman viikon kestäviä salamurhapelejä, joita pelataan vaihtelevilla formaateilla. Tämän sivun alle on listattu HYSin järjestämiä turnauksia nostalgisia muisteloita varten.

Huomaathan, että vanhojen turnausten tapahtumasivut eivät ole luettavissa tällä hetkellä, sillä niitä siirretään parhaillaan sivustosta toiselle. Pahoittelut häiriöstä!

 • Salamurhapelit
  Salamurhapelit olivat ensimmäisiä HYSin järjestämiä pidempiä salamurhaturnauksia vuosina 2004-2012, jonka jälkeen ne korvattiin muilla turnauksilla. Salamurhapeleissä oli käytössä yksilöiden murharinki.
 • Syysturnaukset
  Syysturnaus on syksyllä pidettävä useamman viikon salamurhaturnaus yksilöiden murharingillä. Syysturnauksia on järjestetty vuodesta 2013 lähtien.
 • Kevätturnaukset
  Kevätturnaus on perinteinen keväällä pelattava salamurhaturnaus, jonka formaatti vaihtelee vuosittain. Kevätturnauksia on järjestetty vuodesta 2013 lähtien.
 • Järjestöturnaukset
  Järjestöturnaus oli järjestötiimeissä pelattava kevään salamurhaturnaus murharingillä. Järjestöturnaus oli Joukkueturnauksen edeltäjä, ja niitä järjestettiin vuosina 2007-2015.
 • Joukkueturnaukset
  Joukkueturnaus on 2-4 henkilön joukkueissa pelattava pidempi salamurhaturnaus murharingillä. Järjestöjoukkueissa pelattava Järjestöturnaus korvattiin Joukkueturnauksella vuodesta 2016 lähtien.
 • Kesäturnaus 2017
  Perinteisten vuosittaisten turnauksien lisäksi Salamurhaajat järjestivät vuonna 2017 Kesäturnauksen.