Naamiaistanssiaiset

Olette lämpimästi tervetulleet juhlimaan kanssamme Tohtori Kaihovaaran promootiota. Tule kuulemaan tämän nuoren akateemisen neron tulkinta kirjallisuudesta länsimaisen kulttuurin rappion peilinä!

Helsingin yliopiston salamurhaajien järjestämät naamiaistanssiaiset ovat taas täällä! Tällä kertaa juhlat järjestetään yhteistyössä Savolaisen osakunnan kanssa. Tervetuloa lauantaina 10.12.2022 klo 18 alkaen viettämään kanssamme ikimuistoista iltaa Punaiseen Myllyyn Hämäläis-Osakunnan tiloihin, osoitteeseen Urho Kekkosen katu 4–6 D.

Juhliin voi tulla joko täydessä naamiaisasussa tai vapaamuotoisessa juhla-asussa + naamiossa, tai missä tahansa siltä väliltä! Tiedossa on perinteiseen tyyliin elegantti ja hauska illanvietto sekä monipuolista, tunnelmallista musiikkia tanssittavaksi. 

Osana illan ohjelmaa on tuttuun tapaan murhamysteeri, jossa tänä vuonna ollaan Helsingin yliopistossa 1950-luvulla. Seuraamalla johtolankoja voi yrittää yksin tai yhdessä ystävien kanssa selvittää, minkälainen karmaiseva murhenäytelmä on tapahtunut vain hetkeä ennen juhlien alkamista. Keskiyöllä arvoitus ratkeaa ja tarkkavainuisimmat salapoliisit palkitaan!

Sisäänpääsy maksaa 2 euroa ja maksuvälineenä käy vain käteinen. Naamio on pakollinen, mutta muutamia naamioita on myynnissä myös ovella. Tarjolla on juhlien alkuvaiheessa pientä makeaa ja suolaista syötävää, ja lisäksi on luonnollisesti opiskelijahintaista juomatarjoilua.

Juhlat on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, mutta myös muut ovat tervetulleita. Otathan opiskelijakortin tai muun henkilöllisyystodistuksen mukaan. 

Tervetuloa vuoden salamyhkäisimpiin juhliin, ja levittäkäähän kutsua myös eteenpäin!

fiSuomi