Naamiaistanssiaiset 2023

(in English below)

Naamiaistanssiaiset ja murhamysteeri 2.12. klo 18 Vinnillä (Mannerheimintie 5 A, 6.krs)

Helsingin yliopiston salamurhaajien Naamiaistanssiaiset ovat taas täällä! Tällä kertaa juhlat järjestetään yhteistyössä Savolaisen osakunnan kanssa. Tervetuloa viettämään kanssamme ikimuistoista iltaa 2.12. klo 18 alkaen Uuden Ylioppilastalon Vinnille (Mannerhehimintie 5 A, 6.kerros)!

Juhliin voi tulla joko täydessä naamiaisasussa tai vapaamuotoisessa juhla-asussa + naamiossa, tai missä tahansa siltä väliltä! Tiedossa on perinteiseen tyyliin elegantti ja hauska illanvietto sekä monipuolista, tunnelmallista musiikkia tanssittavaksi. 

Osana illan ohjelmaa on tuttuun tapaan murhamysteeri, jossa tänä vuonna ollaan englantilaisissa kouluratsastuspiireissä ja tutkitaan oman luottohevosensa tallomaksi joutuneen lordin tapausta. Seuraamalla johtolankoja voi yrittää yksin tai yhdessä ystävien kanssa selvittää, minkälainen karmaiseva murhenäytelmä on tapahtunut vain hetkeä ennen juhlien alkamista. Lopuksi arvoitus ratkeaa ja tarkkavainuisimmat salapoliisit palkitaan!

Sisäänpääsy maksaa 5 euroa ja maksuvälineenä käy vain käteinen. Naamio on pakollinen, mutta muutamia naamioita on myynnissä ja lainattavissa myös ovella. Tarjolla on juhlien alkuvaiheessa pientä makeaa ja suolaista syötävää, ja lisäksi on luonnollisesti opiskelijahintaista juomatarjoilua.

Juhlat on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, mutta myös muut ovat tervetulleita. Otathan opiskelijakortin tai muun henkilöllisyystodistuksen mukaan. 

Tervetuloa vuoden salamyhkäisimpiin juhliin, ja levittäkäähän kutsua myös eteenpäin! Kannattaa liittyä myös Facebook-tapahtumaan!


Masquerade Ball and murder mystery on 2.12. 18 o’clock at Vinni (Mannerheimintie 5 A, 6th floor)

The Helsinki University Society of Human hunters’ Masquerade Ball is back! Welcome to spend an unforgettable evening with us at New Student House’s Vinni (Mannerheimintie 5 A, 6th floor)!

You may attend in a complete masquerade costume, or in an informal evening dress and a mask, or in anything in between. The evening will be elegant and fun, with a lot of versatile, atmospheric music for dancing, something salty and sweet to eat and naturally drinks at affordable prices. 

As a traditional treat there will be a murder mystery to be solved during the evening. The mystery takes place in the high society of English dressage circles, where a notable lord has been tragically trampled to death by his favourite horse. Anyone can join to investigate the horrific incident by following the clues and questioning the suspects. In the end the mystery unfolds and the best detectives will be rewarded.

The entrance fee is 5 € and the doors will open at 6 pm. Wearing a carnival mask is obligatory, but you can also buy or loan one from the entrance. Everyone is warmly welcome, but please bring your student card or some other ID with you. 

Bring your friends and join us for the most mysterious event of the year! Feel free to spread the invitation to anyone who might be interested! Share the event also on Facebook.