Tulevat tapahtumat

Ajantasaista, yksityiskohtaista tietoa ohjelmasta saat liittymällä sähköpostilistallemme!

Päivitys 13.3. klo 16.32: HYY ja Suomen hallitus ovat eilen julkaisseet suosituksen harraste- ja virkistystoiminnan vähentämisestä korona-pandemian leviämisen ehkäisemiseksi. Lisäksi Helsingin yliopisto on julistanut poikkeustilan toukokuuhun asti. HYSin hallitus on päättänyt tämän johdosta perua ja siirtää yhdistyksen tulevia tapahtumia.

Pahoittelemme tästä koituvaa mielipahaa. Toivomme ymmärrystä ja myötätuntoa, erityisesti riskiryhmiin kuuluvien vuoksi, ja toivomme teidän palaavan tapahtumiimme, kun olosuhteet ovat suotuisat. Lopuksi muistutamme kaikkia ahkeran käsienpesun tärkeydestä sekä harkitsemaan väkijoukoissa liikkumista lähitulevaisuudessa. Lisätietoa aiheesta tarjoaa:

THL: https://thl.fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Helsingin yliopisto: https://guide.student.helsinki.fi/fi/uutiset/koronaviruksen-vaikutus-opiskeluun-kysymyksia-ja-vastauksia

Yle: https://yle.fi/uutiset/3-11253793 


Godfather-marathon: Siirretään

Salamurhaajat katsovat kaikki Kummisedät porukalla putkeen. Tuo popparit ja itsesi!

 

Lippujen maalaus: Siirretään

Salamurhaajat maalailevat yhdistyksen lippuja. Kaikki pensselisedät sun muut taiteelliset henkilöt tervetulleita maalamaan kätensä verenpunaiseksi!

 

Joukkueturnaus: Peruttu

Joukkueturnaus saapuu taas pääkaupunkiseudulle ottamaan salamurhaajatiimeistä mittaa. Tule kaverien kanssa tai ilman, tuomarit järjestävät tiimin tarvittaessa. Tärkeintä on murhanhimoisuus! 

 

Uhrijuhla: Siirretään

HYS juhlii taivaltaan perinteisillä saunasitseillä. Ota mukaan laulukirjasi ja juhlatuuli! Tänä vuonna teemana on Kummisetä. Juhlien hinta tulee olemaan noin 15 euroa.

 

Kukkaishörhösitsit 3.4 (Mannerheimintie 5A, 00100 Helsinki, ylin kerros): Peruttu

Hörhöystävät lyöttäytyvät yhteen kevään kunniaksi ja sitsaavat Savolaisen osakunnan tiloissa. Ota mukaan laulukirjasi ja tule juhlistamaan hörhöystävyyttä! Sitsien hinta tulee omaan noin 15 euroa.

 

Hallituksen kokous 8.4. klo 17-20 Kissan Viiksissä (Mechelininkatu 3D, 00100 Helsinki): Etäkokous Zoomissa

Hallitus ruotii tulevia ja menneitä tapahtumia. Kokous on avoin jäsenille!

 

Hallituksen kokous toukokuun loppupuolella: Etäkokous Zoomissa

Hallitus ruotii tulevia ja menneitä tapahtumia. Kokous on avoin jäsenille!