Tulevat tapahtumat

Ajantasaista, yksityiskohtaista tietoa tapahtumista saat liittymällä sähköpostilistallemme!

Päivitys 4.10.2021 klo 12.20: Nykyisen koronatilanteen, HY:n ja HYYn suositusten valossa HYS pitää osan tapahtumistaan livenä ja osan etänä tai hybridinä Discord-palvelimemme kautta. Pääset liittymään palvelimelle tästä linkistä: https://discord.gg/vcW8tfk.

Muistutamme edelleen kaikkia ahkeran käsienpesun ja turvavälien merkityksestä sekä kasvomaskien käyttämisen tärkeydestä, erityisesti silloin kun turvavälit eivät toteudu. Lisätietoa aiheesta tarjoaa:

THL: https://thl.fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Helsingin yliopisto: https://guide.student.helsinki.fi/fi/uutiset/koronaviruksen-vaikutus-opiskeluun-kysymyksia-ja-vastauksia

 

Tulevia HYSin tapahtumia:

5.10. klo 16-20 HYYn fuksiseikkailu

HYS osallistuu HYYn fuksiseikkailuun omalla rastillaan. Rasti löytyy Hesperian puistosta ja rastin numero on 51.

16.10. klo 15 The Ghan – kohtalokas matka: HYS-murhamysteeri Discordissa

Unfortunately this event is held in Finnish only.

Matkustajajunan kyytiin on Adelaidessa noussut joukko innostunutta väkeä. Ihmiset ovat matkalla Alice Springsiin, jossa varakkaan maalaistilan pojan Walter Schofieldin on määrä naida rikas orpoperijätär Alice Macdonald. Hääseuruetta odottaa useamman päivän matka halki hiekkaisen erämaan ja hylättyjen kylien. Mitä kaikkea ehtiikään tapahtua, ennen kuin seurue pääsee perille?

Helsingin yliopiston salamurhaajien Discordissa pelattava etäroolipeli on täällä taas! Tällä kertaa pelin tapahtumat sijoittuvat 1930-luvun Australian aavikolle, jonka halki matkaa kuuluisa juna the Ghan. Juna on täynnä ihmisiä, jotka ovat lähteneet matkalle päästäkseen perille Alice Springsiin, joissa vietetään erään nuoriparin häitä. Häävieraiden keskellä kuitenkin kuohuu, kun toisen päivän aamuna matkustajat heräävät pahansuopaan onnettomuuteen. Oletko sinä valmis ottamaan osaa matkalle ja selvittämään, mitä tapahtui?

Peli pelataan lauantaina 16.10. klo 15 alkaen. Peli kestää useita tunteja, joten osallistujien olisi tärkeää olla käytettävissä koko loppupäivän ajan. Peli pelataan erillisellä Discord-palvelimella, jonne osallistujat saavat kutsun. Pelataksesi tarvitset ainoastaan mikrofonilla varustetun tietokoneen tai mobiililaitteen ja toimivan nettiyhteyden. Tapahtuman luonteen vuoksi pelaajamäärä on rajoitettu kahteentoista (12) henkilöön, eli kannattaa toimia nopeasti!

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 9.10. tästä linkistä: https://forms.gle/US6TBG6YCBfe8BWM9 Tervetuloa matkaan!

Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumasta, voit olla yhteydessä järjestäjiin: laura.k.leskela@helsinki.fi

23.10. iltapäivällä HYSin päiväpeli Suomenlinnassa

Joukkuepeli Nerf- ja vesipyssyillä. Lisää tietoa myöhemmin. 

Muita tapahtumia:

  • (Etä) Peli-ilta Discord-palvelimella joka torstai klo 20.
  • (Etä) Lukupiiri kokoontuu keskiviikkoisin Discordissa osallistujien toiveiden mukaan.
  • (Hybridi) Hallituksen kokouksia Discordissa noin kerran kuukaudessa, sekä yhdistyksen kokouksia kahdesti vuodessa.
  • (Live) Naamiaistanssiaiset tilanteen salliessa marraskuun lopulla tai joulukuun alussa, lisätietoa tulossa jäsenlistalle lähempänä tapahtumaa. Liittymisohjeet sähköpostilistalle täällä.