Miten saada tietoa tapahtumista?

  • Jäsenlista

Paras tapa saada ajantasaista tietoa on liittyä HYSin sähköpostilistalle, jossa tiedotetaan kaikista tulevista tapahtumista. Ilmoittaudu listalle lähettämällä osoitteeseen majordomo (at) helsinki.fi viesti, joka kuuluu kokonaisuudessaan seuraavasti:

subscribe hys-lista omameiliosoite(at) meili.fi

(Listalta poistuminen onnistuu lähettämällä samaan osoitteeseen viesti unsubscribe hys-lista omameiliosoite (at) meili.fi.)

Jos listalle liittymisessä ilmenee ongelmia, tietosuojavastaava osaa auttaa: gdpr (at) salamurhaajat.net. Huomaathan, että myös hyväksytyt jäsenhakemukset lisätään automaattisesti listalle, joten voit vaihtoehtoisesti liittyä suoraan jäseneksemme ilmaiseksi ja saada lisäksi rahanarvoisen edun sponsoroinneista kaupan päälle. Lue lisäohjeita jäseneksi liittymiseen täältä.

  • Discord

HYSin Discord-palvelin on murhanhimoisten ihmisten matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Palvelimella tapahtuu kaikenlaista aktiviteettia, kuten peli-iltoja, keskusteluja, ajoittaisia hallituksen kokouksia ja tapahtumien ideointia. Jos haluat kysellä ummet ja lammet HYSistä, tätä parempaa paikkaa siihen ei ole. Jos pelottaa tulla yksin uusien ihmisten seuraan, nappaa kaveri mukaan henkiseksi tueksi – palvelin on auki kaikille ja mitään pelättävää ei oikeasti ole! Liittymään pääsee tästä linkistä, mutta muistathan ensin tehdä Discord-tunnukset täällä.

  • Facebook

HYSin Facebook-sivulle postataan aika ajoin päivityksiä HYSin tapahtumista. Tykkää ja seuraa meitä, niin et jää paitsi vuoden suurimmista tapahtumista! (Ainakaan niistä, joista haluat kertoa kavereillesi niiden käynnissä ollessa! 😉 ) Voit myös lähetellä viestejä meille Facebookin kautta, jos jokin askarruttaa.