Järjestöturnaus 2014

Järjestöturnaus 2014 (17.3.-30.3.)Pelaajia murhattu:4Tappoja:0Pidätyksiä:0
Sivullisia uhreja:0Todistajia:0Silminnäkijöitä:1
Tilastoja turnauksesta.

Tapahtumat


09.04.2014 klo 09.48 Palautetilaisuus keskiviikkona 16.4.

Järjestöturnauksen palautetilaisuus järjestetään keskiviikkona 16.4. kello 18 Oluthuone Kaislassa. Tulkaa paikalle kuulemaan tarinoita pelistä ja vaihtamaan kuulumisia!

-Tuomaristo


31.03.2014 klo 00.01 Järkevä järjestöjen järjestäytyminen järjestetty.

Poliittinen ruletti on laukaissut loppulaukauksensa ja henkiinjääneillä järjestöillä on edessään luurankojen kaappiin asettelu ja muu normaali toiminta.


27.03.2014 klo 09.00 Autoilu on myrkkyä Vantaalla

Vantaalta on löytynyt ruumis auton viereltä. Voimakkaasti pullistuneet silmät, musta kieli sekä vaahto suupielissä viittää joko vakavaan ummetustapaturmaan tai myrkytyskuolemaan.
Uhri on tunnistettu Jenni Nissiksi, joka tuli tunnetuksi nimellä ”Keskiniselj” osana ”Ihmeneloset” järjestöä – nykyisin Ihmeneloset on paremminkin Ihmenollaset, jäsenistön määrän huvettua äkillisesti olemattomiin.
Poliisin tutkimukset ovat umpikujassa, koska tapahtumalle ei ole silminnäkijöitä ja paikalta löytyi vain mystinen paperinpalanen jossa isolla kirjain ”Ä”.

Murhaaja kertoo

Olin katsonut jo pitkään vierestä kun vilkas veljeni Vokaali-Bulle oli juossut ja puukotellut jengiä. Olin katsonut kohdettani tiedekulmassa. Olin katsonut kohdettani Kampin kappelissa. Olin katsonut kohdettani Töölössä. En ollut katsonut kun kohteeni osuivat veljeni puukkoon. Päätin ryhdistäytyä.

Ensimmäinen yritys tarjoutui kauniiseen Etelä-Haagaan. Kahden tunnin partioinnista jäi käteen muutama säikähtänyt sivullinen sekä hieman nälkäinen ja kylmettynyt murhaaja. Kun tilaisuus myrkytykseen tarjoutui, totesin tilaisuuteni tulleen.

Poimin kotoa oikeat aineet mukaan ja suuntasin kohteeni luo suuren sienen alle. Pyörittyäni aikani uudehkon kerrostalolähiön parkkipaikoilla, löysin hyvin valaistulta paikalta oikean auton. Asettelin myrkkyä tarpeeksi ovenkahvaan ja pyyhin näkyvät tahrat ovesta pois.

Tunsin aakkosten olevan oikein ja kävellessäni juna-asemalle en enää tuntenut kylmyyttä.

Uhri kertoo:
Se oli monen tekijän summa. Viivyttelin typerästi aamulla, joten jouduin lähtemään kiireessä – niin kiireessä, että viskaisin nahkahanskani laukkuun vain säästääkseni muutaman sekunnin. Ulkona paistoi aurinko, mutta oli vielä todella kylmä, ja hetken jo harkitsin kaivavani hanskat esiin. Olin kuitenkin tullut varomattomaksi, kun niin monesti epäilyttävä ihminen oli osoittautunut vain viattomaksi kanssaeläjäksi.

Kun saavuin autolleni, havaitsin hämärästi, että kaikki ei ollut kohdallaan. Päällimmäisenä ajatuksenani oli kuitenkin kiire, ja niinpä iskin avaimen lukkoon ja avasin oven niin nopeasti kuin pystyin.

Ja vasta sitten tajusin, että olin tunkenut käteni suoraan myrkkyyn.

Pisteytys:
J: 10p (murha) + 1p (ensimmäinen myrkytys) + 1,5p (raportti) = 12,5p
Keskiniselj: 1p (raportti) = 1p


24.03.2014 klo 17.30 Terävä sielunmessu Temppeliaukion kirkossa

Catrin Aikainen Tikari Kaitaro siirtyi enkelikuoroon ennenaikaisen tikarin upotessa hänen mahaansa Temppeliaukion kirkossa. Tapahtumalla oli yksi järkyttynyt silminnäkijä joka tunnisti viimeisen voitelun suorittajaksi Vokaali-Bullen.
Siunaustilaisuus pidetään aikanaan Temppeliaukion kirkossa uskonpuhdistuksen ja muunkin siivoustyön valmistuttua.

Murhaaja kertoo
Toveri Skeeven yllättävä kuolema vaikeutti suunnitelmia. Se myös järkytti, ja siksi tarvitsin rauhoittumista. Lähdin pyhiinvaellukselle Hiljaisuuden kappeliin, jonne otin mukaan yhteisen toverimme J:n. Matka muuttui kuitenkin pahaenteiseksi, kun kohtasimme matkalla Aikaisen Tikarin. En tarvinnut jumalallista ilmestystä tietääkseni, kuinka tulisi toimia.

Kävimme vuorollamme merkkaamassa kappeliin istuutuneen kohteen. Kun hän lähti seremonian jälkeen Kampin kiirastuleen, tiesimme jo tarkoin miltä hän näytti ja mitä hän halusi. J lähti perään. Minä valitsin kiertotien juoksujalkaa.

Astuin epäröimättä Temppeliaukion kirkkoon. Ovet paiskautuivat perässäni kiinni. ”Tänne ei enää kuolevaisia oteta”, jylisi portinvartija, mutta hän heltyi ja päästi vielä sisään perässäni saapuneet eksyneet mutta petolliset sielut. Livahdin parempaan paikkaan yläkertaan. Hiljaisuuden kappelin rauhallisuus oli vaihtunut tuomiopäivän jyrinään. Tunnelma oli odottava, ja pian jännityksen täytyisi laueta.

Sielunmessu pauhasi uhmakkaana. Ympärilläni siipeili muutamia olentoja toisista maailmoista. Ne selvästi saivat voimaa väkevistä värähtelyistä, joita tämä paikka tuntui vain voimistavan. Sen oli huomannut myös Tikari, joka astui häpeilemättä valon aitioon saadakseen osansa.

Kyllästyin pian asetelman staattisuuteen ja palasin kapeaan välikköön, jossa betoniset seinämät kohosivat korkeuksiin, ja kupoli muodosti taivaallisen näkymän kapeuden tuolla puolen. Se näytti portilta. ”Täältä tulen niin tuomitsemaan eläviä, kuolleiksi”, tuumasin. Odotin voivani esitellä Aikamoisen Tikarini lähes kaimalleen. Sitä sainkin odotella, sillä Aikainen ei ollut sitä tällä kertaa todellakaan liikaa.

Työnsin terän neitseelliseen lihaan. Musiikki yltyi yhä vain jykevämmäksi, ja minä vain vispasin teräspuukollani vimmaisasti lisää tahtia. Kun jouset olivat saavuttamassa crescendonsa, tiesin jo saavuttaneeni palan ikuisuutta. Kuulin vaimean äänen, ”Ä”. Se on kaunein ääni maailmassa, ja vain minä sain sen kuulla. Minä ja silminnäkijä. Uhri sen sijaan kuuli enää vain alakerrasta kuuluvan tulisen huminan muistona ajasta, kun hänet taottiin. Palaa luojasi luo, pala tuhkaksi josta sinut luotiin!

Näin sanoo Herra: Joka tikariin tarttuu, se tikariin hukkuu. Herran huoneeseen hyväksytään vain nuhteettomat, ja vain nuhteeton saa lyödä aikaisimman terän.

Vokaali-?????

Uhri kertoo
Jo kirkon ovella epäilykseni heräsivät. Mies käänsi kasvonsa kuin olisi pelännyt minun tunnistavan hänet. Minuuttiviisari ryömi jo yli sulkemisajan, mutta hän viivytteli eteisessä. Oliko meitä seurattu?
Jousiorkesteri viritteli jotenkin uhkaavasti kirkon etuosassa soittimiaan. Hetken kuluttua näin silmäkulmastani liukkaan hahmon vilahtavan parvelle. Kahdeksasosaosanuotin ajan harkitsin pakenemista, mutta päätin kuitenkin lähteä perään. Vaanittuani portaat ylös katsomoon hämäännyin hetkeksi: Akutagawan Triptyque for string orchestran alkutahdit siirsivät minua ajassa taaksepäin vuoteen 1953. Voitettuani taisteluni verisiä muistoja vastaan ja kääntyessäni katsomaan uudelleen kohteeni oli jo kadonnut.
Tikari iski salamannopeasti kulman takaa suoraan kylkeeni. Seuralaiseni ei ehtinyt kuin huudahtaa kauhusta takanani. Mitä kohteliaisuutta tuo nyt on, päästää naiset ensin surman suuhun! Musiikissa seurasi neljäsosatauko, jonka aikana ehdin kohdata murhaajan pistävät silmät, kunnes kirkon pyöreä katto alkoi pyöriä silmissäni kuin kellotaulu. Sellisti intoitui veriseen sooloon. Kontrabasso kumautti viimeisen tahtinsa, ja aikani pysähtyi jousten kirkuessa taustalla ilkkuen. Lihaa janoava tikari ei koskaan ole liian aikainen mutta tällä kertaa se osui väärään kylkeen.

Aikainen Tikari

Pisteytys:
Vokaali-Bulle: 10p (murha) – 2p (silminnäkijä) + 1p (siunattu maa) – 1p (kirkkorauhan häirintä) + 2p (raportti) = 10p
Aikainen Tikari: 1,5p (raportti) = 1,5p


22.03.2014 klo 14.57 Aikayhtälö aiheuttaa punasilmäisyyttä

Hakaniemenrannan kerrostalolähiössä on silmiin osunut verenpunaista. Asunnon ulko-ovelta löytynyt uhri on tutkintaa johtavan poliisin mukaan Simo ”Skeeve Redeye” Lehtinen.
Tutkinta on ajautunut umpikujaan, sillä verityölle ei löydy punasilmäisiä, tai muitakaan silminnäkijöitä. Tapahtumapaikalta löytyi vain uhrin kädessä olleet kotiavaimet, sekä mystinen Kronos-merkkinen kello joka oli pysähtynyt.

Murhaaja kertoo:
Aivan ensiksi täytyy tutkia huolellisesti aikatauluja:

LOHJA HELSINKI
13:30 14:40

Kello raksutti metrolaiturin katossa . Hän lennähti luokseni aikojen halki. Kas, juuri ajallaan.

Hänellä ei ollut päätä ollenkaan. Sen tilalla valtava 1800-luvun kellotaulu möllötti valoaan maanalaiseen hämärään kuin kuun pullea silmä. Vuosisadat vierivät harteiltani, ja tunsin oloni aika aikaansaavaksi. Hän laahusti menneisyytensä raskaasti painamana tulevaisuuteen, kun taas minä hujahdin äkkiä pimeästä keskiajasta toiseen, luovien nopeammin kuin hänen silmiensä räpäys.

Kun hän pilveili hetkeksi kulman taakse, kirin rikki hienoisen aikaeromme. Avaimet kilisivät hieman hermostuneesti. Ikivanhan revolverini varmistin liukui irti väsyneesti. Luoti singahti esille 472 metrin sekuntinopeudella, mutta minä aistin jokaisen ikuisuuden. Sitten rappukäytävän oveen levisi hämmästynyt juustoinen massa kraaterinrei’ille ammutusta kuusta. Niin, taidanpa käydä ostamassa hieman juustoa…

-Ajan Herra, Kronos

Uhri kertoo:
Kirottua. Sen siitä saa kun on varomaton. Tai siis ei tarpeeksi varovainen. Tällä kertaa jää veren määrä alle suositun.

Pitäisi kiertää ja tarkastaa ja välttää selviä reittejä, mutta raskaiden kantamusten kanssa on suurin osa raajoista poissa pelistä. Ja oman piilopaikan kutsu on kova, kun ovi jo häämöttää. Hetken herpaantuminen – ei pitäisi ottaa avaimia käteen aseen sijasta, jos toisessa kädessä on vielä painava säkki – ja hyvin ajoitettu laukaus kääntyessäni osuu suoraan ohimoon.

Osaava murhaaja varmistaa vielä onnistumisensa. No. Miten sen nyt ottaa. Poissa pelistä toistaiseksi, mutta taide ei kuole koskaan. Toivottavasti maksavat tarpeeksi.

Pisteytys:
Kronos: 10p (murha) – 2p (kotiovi) + 2p (raportti) = 10p
Skeeve Redeye: 1p (raportti) = 1p


20.03.2014 klo 15.50 Porthaniassa siivotaan hissejä

Vahtimestari kiroaa joutuessaan pesemään verta pois Porthanian hissien seinistä ja lattiasta. Viralliset lähteet kertovat uhrin olleen Terhi ”Freesi” Raikas ja asialla olleen Vokaali-Bulle. Syitä tapahtumalle poliisi ei vielä kerro tietävänsä, mutta reportterimme näki hissin seinään verellä piirretyn Än ennen kuin vahtimestari pyyhki sen pois.

Murhaajat kertovat:
Kielikeskus. Nainen istui viereeni odottamaan pakkoruotsinsa alkua. Miksi vain ruotsia on pakko? Halusin muuttaa tilanteen. Arvelin olevan hyvä aloittaa juridisen taistelun ensin alan opiskelijoita myrkyttämällä. Uhrini istui onnekseen liian kaukana myrkytykselle, enkä ollut varautunut lähestymään edes tekosyin.

Opettaja kävi hakemassa oppilaansa alakertaan ja vierusToverinikin nousi lähteäkseen. Seurasin häntä, mutta nurkan takaa ehti tulla esiin uusi silminnäkijä aina, kun edellinen oli ehtimässä pois. Silloin ymmärsin epäonnistumiseni jumalallisen syyn. Virheeni päätin paikata Porthaniassa.

T niin kuin Terhi. Terällä Terhi tapetaan. ”Ä”, kuului avoin vokaalihuuto suljetussa hississä, ja hän katsoi minua ensimmäistä kertaa, hämmästyksen suurin silmin.

Toveri odotti alhaalla varmistamassa. Kuittaus ja pois. Sitten suunnittelemaan Jäynää ja Niskalaukausta.

Pisteytys:
Vokaali-Bulle: 10p (murha) + 1p (ensimmäinen murha) + 1p (ensimmäinen puukotus) + 1p (raportti) = 13p
Freesi: (puuttuva raportti) = 0p


17.03.2014 klo 00.00 Kisa alkakoon!

Kisat ovat alkaneet, ja reportterien sormet vapisevat näppäinten päällä. Missä tapahtuu ensimmäisenä ja mitä, kuka järjestö aloittaa kevätsiivouksen tarmokkaimmin?


16.03.2014 klo 16.23 Järjestökenttä kaivaa lähtökuoppia

HYY:n järjestöt ovat kartoittaneet muutostarpeitaan ja edustajat on valittu. Veitsiä teroitellaan ja pistooleja öljytään tulevaan kamppailuun. Keltainen lehdistö odottaa innokkaana uusia lööppejä.