Joukkueturnaus 2019: Kevätpuhdistus

Kevätpuhdistus (18.3.-31.3.)Pelaajia murhattu:4Tappoja:0Pidätyksiä:0
Sivullisia uhreja:0Todistajia:0Silminnäkijöitä:2
Tilastoja turnauksesta.

Tapahtumat


31.03.2019 klo 23.59 Turnaus on päättynyt

Kevätpuhdistuksen siisteintä jälkeä teki tällä kertaa Siivouspäivä.

Siivouspäivä: 35,5p
Raikaste: 13p
Bermudan Neliö: 6,5p
Lehtokurpat: 2,5p
GSF: 0p

Turnauksen palautetilaisuus pidetään pe 12.04 18.00 Kaisa-kirjaston kokoustilassa 4005. Tilaisuus päättyy viimeistään 20.00.


28.03.2019 klo 14.51 Uutteraa asiakasprofilointia

Wunderbaum roikkuu päiväkausia Great Yamahan perässä. Valitettavasti väenpaljous estää kahdenkeskiset asiakasneuvottelut.

Pisteet
Raikaste: 1p stalkkaus


25.03.2019 klo 18.01 Viikkosiivous Uudella ylioppilastalolla

Siivouspäivä kiillottaa pintoja Uudella ylioppilastalolla.
Silminnäkijä kertoo Wettexin ja Sinipiian saaneen Jonkun muotoisen pinttyneen lian irti kuudestilaukeavalla yleispuhdistajalla.

Murhaajat kertovat:

Arvoisa tuotekehityspäällikkö,

Toteutimme tänään ohjeistuksenne mukaisesti pistokokeen Uudelle ylioppilastalolle, jonka 5. kerroksen tiloissa Bermudan Neliö -siistimisyritys oli suorittamassa viikkosiivousta. Valitettavasti havaitsimme, että eilisestä mainostempauksestamme huolimatta yritys ei ollut ottanut Siivouspäivä TM -tuotteita käyttöönsä, vaan tilojen puhdistukseen käytettiin vanhanaikaisia ja tehottomia välineitä. Henkilöstön ergonomiassakin oli parantamisen varaa.

Päätimme tehostaa viestiämme esittelemällä Siivouspäivä TM -tuotteita henkilökohtaisesti eräälle yrityksen siistijöistä lähietäisyydeltä. Uskomme, että markkinointi jätti tällä kertaa lähtemättömän jäljen. Jäämme odottamaan tuloksia.

Siistimisterveisin,
Siivouspäivä ry:n henkilöstöpäällikkö

Uhri kertoo:

Kun Vinnillä alkoi tilojen puhdistus
salamurhaajalle koitti kamala unohdus.
Osakuntatiloissakaan ei voi olla turvassa
vaan aina kannattaa ajatella olevansa vaarassa.
Eipä minua opettanut kollegoideni kuolema
sillä suunnittelin itse murhaavani huomenna.
Hämähäkkihyökkäyksestäkin selvisin hengissä,
kun oliot mönkivätkin naapurin pyykissä.

Vieraita henkilöitä en osannut pelätä,
taidokkaasti he osasivat keltanokkaa hämätä.
Tulivat he kouluttamaan toimistosiivouksessa,
vaikka yksi silminnäkijä olikin huoneessa.
Huolimatta taskussani lojuneesta veitsestä,
en voinut kuin paikallani seistä,
kun kokeneemmat kertoivat puhdistuksen saloista
ja liuottivat uhrinsa pois kilpailusta.

Harmittaa päästä ammattioppiin nyt,
kun pienen siivoojan ruumis on jo kylmennyt.
Koittaako toiminimi Bermudan neliölle uusi alku,
sillä pois on potkittu Lipeäkala, Hakkonen ja Joku
vai saapuuko yritykselle karvas loppu
kun kilpailijoilla on niin suuri hoppu
saada oma Siivouspäivä loistoon
ja ajaa meidät poloiset poistoon.

Haudan takaa siivousrättiään heiluttelee Joku

Pisteet
Siivouspäivä: 10p murha -2p silminnäkijä +1p tiimityö +1.5p raportti +1p teema = 11.5p
Bermudan neliö: 2.5p raportti + 1p teema = 3.5p


25.03.2019 klo 14.30 Työsuojarikkomuksia Metsätalolla?

Maksaako Siivouspäivä TESin mukaisia palkkoja työntekijöilleen? Etsivä O. kerää todistusaineistoa epäeettisistä siivouskäytännöistä.

Pisteet

Lehtokurpat: 1p kohteen onnistunut kuvaus


24.03.2019 klo 17.32 Satakuntatalolla puretaan huonekaluja

Satakuntatalolla lika suorastaan räjähtää pois, kun Sinipiian käsittelemät, Siivouspäivä-merkkiset räjähteet poistavat pöydältä niin lian, pöytäliinan, kuin itse pöydänkin.

Vaikuttavan siivousinnovaation esittelyssä menehtyvät toiminimi Bermudan Neliön jäsenet Lipeäkala ja Hakkonen.

Murhaaja kertoo

Arvoisa markkinointipäällikkö,

Kuten jouduimme toteamaan edellisessä viikkopalaverissa, voidemaiset Siivouspäivä TM -tuotteet eivät tuottaneet toivottua tulosta asiakaskohteessamme viime maanantaina, ja yrityksemme maine oli sen myötä vaakalaudalla. Niinpä ehdotitte siirtymistä järeämmän kaluston käyttöön. Nyt voin ilokseni kertoa, että muutos kannatti.

Testikohteena toimi Satakuntatalon sotkuisuudestaan kuuluisa oleskelutila, jossa riittikin työsarkaa. Tilassa oli sunnuntaina kilpailevan siistimisyritys Bermudan Neliön henkilöstöä viettämässä vapaailtaa, ja testi oli tarkoitus suorittaa siten, että kilpailijat huomaisivat sen myötä Siivouspäivä TM -tuotteiden ylivertaisuuden ja ryhtyisivät käyttämään niitä myös omissa kohteissaan.

Testi oli erittäin onnistunut: varsin pienellä vaivannäöllä saatiin puhdistettua erittäin tarkasti rajattu ja kuitenkin suurehko ala huoneesta lähes yhdellä pyyhkäisyllä. Olemme vakuuttuneita siitä, että myös Bermudan Neliö tulee muistamaan yrityksemme tuotteet tästä lähtien.

Lisätilauksia odottaen,
Siivouspäivä ry:n henkilöstöpäällikkö

Uhrit kertovat

Niin sitä vain diplomaattiyhteyksissäkin pitäisi olla varuillaan. Kutsu Satakuntatalolle verkostoitumaan poikkiosakuntalaisissa yhteyksissä lautapeli-illan merkeissä vaikutti mahdollisuudelta rentoon ja turvalliseen irtiottoon siivousarjesta ja Viisin kotoisa tunnelma tuttuine naamoineen loihti varomattoman turvallisuudentunteen sydämiimme. Aiemmista salamurhayrityksistä huolimatta emme selvästikään osanneet olla riittävän varuillamme.

Huolimatta kohtalon merkistä Exploding Kitten -pelin muodossa, emme osanneet haravoida miinoja ympäristöstämme riittävällä tarkkuudella vaan huolimattomasti nurkkaan heitetty kangaskassi vältti epäilevät silmämme. Seuraavan pelin räjäytetyt luolastot ja sabotööritontutkaan eivät vielä riittävästi virittäneet ruutineniämme, vaan siltikin jäimme kilpailevan (halpatyövoimaa käyttävän) siivousfirman pommikartellin uhriksi.

Diplomaattitapaamisen hengessä ryhdyimmekin seuraavaksi metsästämään joukostamme fasisteja, ja pian paljastuikin että jopa Hitler oli soluttautunut seurueeseemme. Juuri kun Führer oli löytymässä kuulimme piipityksen takaamme ja ehtimättä reagoida mitenkään, paineaalto pyyhkäisi meidät mukanaan Tuonelan joelle. Tarkasti aseteltu ja rakennettu pommi oli asetettu juuri siten, että huoneen suuresta ihmismäärästä huolimatta vain me kaksi onnetonta Sinipiian likvidoimaa kuolimme muiden jatkaessa peliään asiasta juurikaan välittämättä. Siivoustoiminimemme kärsi merkittäviä työvoimatappioita, mutta uskomme täydestä sydämestämme että jäljelle jääneet yrittäjät pystyvät pitämään tinkimättömän laatumme edelleen korkeana.

Pisteet
Siivouspäivä: 20p murhat +1p ensimmäinen pommi +2p raportti +1p teema = 24p
Bermudan neliö: 2p raportti +1p teema = 3p


21.03.2019 klo 15.30 Epäonnistunut tuote-esittely Arabiassa

Siivouspäivä saapuu suorittamaan terassin käyttöönottosiivousta, mutta ei ehdi havainnollistaa tuotteidensa räjähtävää tehoa arvoasiakas PahaniJulmulle.


20.03.2019 klo 18.25 Siltavuorenpenkereen sisäilmatalkoot

Raikaste puhdistaa ilmaa Athenan aulassa, kun Wunderbaum poistaa Shayminin sisätiloista.
Teräase sai toimia suitsuketelineenä Lehtokurppien karkoituksessa, kertoo toimenpidettä ihastellut Mäntysuopa.
Yksi todistaja näki patentoidun menetelmän käytössä.

Murhaajat kertovat:

Joku voisi ehkä pitää meitä vanhanaikaisina. Tiedämme toki, että nykyajan siivouksessa vannotaan vaikka minkälaisten höyryimuroiden nimeen (Suuri Rätti meitä sellaiselta varjelkoon) mutta kysyn teiltä: ovatko nuo uudet keinot todella parantaneet siivouksen laatua? Kiiltelevätkö ikkunalasit nykyään kirkkaammin? Eivät!

Selkeänä esimerkkinä voisin mainita anatomian laitoksen Siltavuorenpenkereellä, joka nykyään tunnetaan nimellä Athena. Kun viimeksi vetelimme lastalla näitä ikkunoita, olisiko ollut kesän 1934 tienoilla, jokainen nurkka kiilteli kilpaa hymymme kanssa. Nykyään rakennus on kuin hapertunut ja nurkkaan mätänemään jäänyt omenan raato. Olemme rakennusmakummekin suhteen ehkä hiukan vanhanaikaisia: tälläiset rakennukset jotenkin sointuvat mielemme maisemaan kuin saippua pesuveteen. Sen takia paikan nykyinen olotila tuntuukin kuin pyhäinhäväistykseltä.

Jonkin aikaa portaikossa seisoskeltuamme tajusimme, miksi rakennus on päässyt näin ala-arvoiseen tilaan. Opiskelijat. Kaikki on opiskelijoiden syytä. Lääkäriopiskelijat sentään vielä ymmärsivät steriiliyden päälle, mutta rakennuksen uudet asukkaat, hah, he vain levittelevät kuonaa ympäriinsä. Näin ollen, pienen ryppään sattuessa paikalle likaisine kenkineen, tuntui selvältä, että tehtävämme oli poistaa moinen lika. Onneksi mukanamme sattui olemaan terävä veitsi, jonka kaltaista joskus tarvitaan pinttyneen lian irroittamiseen; niin myös tässä tapauksessa. Saatoimme tuntea vanhojen anatomian luentojen sielun viipyilevän rakennuksen nurkissa ja yllyttävän meitä skalipelimaiseen viiltoon.

60-luvulla tämän samaisen rakennuksen julkisivu maalattiin punaiseksi. Emme tykästyneet valintaan, mutta on pakko myöntää, että rakennukseen aulaan punainen väri sopii mainiosti.

Terveisin,

Wunderbaum ja Mäntysuopa

Uhri kertoo:

”En tosiaan ollut valmis kuolemaan. En todellakaan. En varsinkaan näin nopeasti. Epäreilua. En ehtinyt edes kunnolla toteuttaa suunnitelmiani omien kohteideni hoitelemiseen, vaikka juoksinkin niiden perässä ympäri kaupunkia koko alkuviikon.

En ole kuolematon. Ehkä ihan hyvä saada joskus opetus siitäkin ja hyväksyä karvas tappio, vaikka se ei olekaan helppoa. Tällä kertaa opetus tuli Siltavuorenpenkereellä. Latinan tunnin jälkeen olin jo täysin valmis lähtemään kotiin. Olin ollut koko päivän liikenteessä ja halusin vain päästä kotiin nukkumaan. Murhaaminen sai jäädä seuraavaan päivään, ja toivoin, että minullekin olisi suotu rauhallinen ilta.

Minä ja kaksi kaveriani – toinen heistä sattui tekemään yhteistyötä kanssani murhien suunnittelussa; toinen oli täysin tietämätön meidän kaksoiselämistämme – poistuimme latinan tunnilta rauhallisesti. Jäin salamurhaajakaverini kanssa odottelemaan käytävälle, kun toinen ystävistäni poistui vessaan. Tunnelma Siltavuorenpenkereellä oli normaali: hiljainen, autio ja kuollut. Juuri sellainen, että en olisi yhtään ihmetellyt, jos jossakin joku odottaisi ase valmiina. Katsoin merkitsevästi ystävääni, joka oli huomannut saman. Pahaenteinen hiljaisuus sai käteni hakeutumaan pistoolini ympärille, joka lepäsi odottaen taskussa. Pääsimme lopulta jatkamaan matkaa ja saavuimme aulaan, jossa ei näyttänyt olevan ketään. Rauhoituin. Vainoharha oli ollut turhaa. Ei siellä ketään ollut.

Rakennuksen ulko-ovi oli vain muutaman metrin päässä, kun kulman takaa hyökkäsi kaksi hahmoa, jotka nopeasti tunnistin kokeneiksi salamurhaajiksi. Vaistomaisesti vedin ladatun aseeni taskusta ja painoin liipaisinta. Mutta oli jo liian myöhäistä. Aika pysähtyi; veitsen hopeinen terä välähti ilmassa ja upposi vatsaani. Luotini lensi kauas kohteestaan. Kaaduin iskun voimasta taaksepäin ja seuraavaksi tajusin makaavani verta vuotavana Athenan lattialla.

En tiedä mikä minuun meni. Se pieni hetki, jolloin luulin olevani jo turvassa, oli ratkaiseva. Salamurhaaja ei koskaan saisi olla niin varomaton. Jälkikäteen ajateltuna olisi ehkä sittenkin kannattanut kuunnella intuitiota ja mennä toista kautta ulos rakennuksesta. No jaa, lehtokurpat saavat nyt jatkaa lentoaan ilman minua.” 

Pisteet
Raikaste: 10p murha -2p silminnäkijä +1p tiimityö +2p raportti +1p teema = 12p
Lehtokurpat: 1.5p raportti = 1.5p


18.03.2019 klo 19.56 Tiskivuori kasvaa Alina-salissa

Siivouspäivä koittaa Alina-saliin, kun Wettex kiilottaa kilpailevan puhtaanapitoyrityksen astiat lipeällä.
Toiminimi Bermudan neliö selviää ilman menetettyjä henkilötyötunteja kiitos henkilökunnan neuvokkuuden.


18.03.2019 klo 00.01 Supersuosittu kampanjamme alkaa!

On aika napsauttaa kumihanskat käteen ja kiillottaa hautakivet – Kevätpuhdistus™ on täällä taas!

Kääri hihat yhdessä ystäviesi kanssa ja kerää joukkuebonusta. Toimi ennen kuin muut ehtivät ensin!

Kevätpuhdistus™, jo vuodesta 2019.