Päiväpelit

Turnausten lisäksi Salamurhaajat järjestävän silloin tällöin päiväpelejä. Päiväpelit ovat nimitys päivän mittaisille salamurhapeleille, joita pelataan tietyissä paikoissa vaihtelevilla formaateilla. Tällä sivulla on kerrottu lyhyesti erilaisista päiväpeleistä sekä muista turnausten ulkopuolisista salamurhapeleistä ja niiden historiasta.

Jänispelit

Jänispelissä osallistujat syklisen murharingin sijaan jahtaavat julkisia kohteita, usein rajoitetulla alueella. Useimmiten jänispeli järjestetään vuosittain, esimerkiksi Kenraalipelinä, mutta muitakin jänispelejä on järjestetty vuosien aikana, kuten HYY150-festivaalin salamurhaturnaus ja Jänispeli 2015 Suomenlinnassa.

Risteilypelit

Oman alalajinsa päiväpeleissä muodostavat risteilypelit, joita pelataan eksklusiivisesti risteilylaivoilla! Jos siis näet rentouttavalla viikonloppulomallasi jonkun kurkkivan nurkan yli vesipyssy kädessä tai mutkittelevan salavihkaa läpi hyttikäytäviä, voi kyseessä olla yksi pelaavista salamurhaajista, joka on luonnollisesti viisainta jättää omaan rauhaansa ihanan huumaavan vainoharhan valtaan. Risteilypelin juuret, kuten yhdistyksenkin, ulottuvat 2000-luvulle.

Linnanmäki-pelit

Toisen alalajin päiväpeleissä muodostavat Linnanmäellä alkusyksystä pelattavat päiväpelit eli Linnanmäkipelit. Peleissä on käytössä yksilöiden murharinki, joukkuepeli lipunkaappauksen muodossa sekä valokuvaustehtävät, joten säpinää peleissä riittää. Jottei meno kävisi liian hankalaksi, on peleissä käytössä myös erityiset aseista riippuvat silminnäkijäsäännöt. Linnanmäkipelejä on järjestetty ainakin vuosina 2017 ja 2016.

Ropecon-pelit

Salamurhaajat ovat aikoinaan viihdyttäneet myös Ropecon-kävijöitä erityisellä sääntösetillä.