Hallituksenvaihtoviikot IV, 15.2.-5.3.2010

Tutki:

Sisällysluettelo
  Hallituksenvaihtoviikot IV (15.2-5.3.)Pelaajia murhattu: 6Järjestöjä eliminoitu: 1Tappoja: 2 Sivullisia uhreja: 0
   Todistajia: 0 Silminnäkijöitä: 2
  Tilastoja turnauksesta.

  Tapahtumat


  Peli on päättynyt

  Peliin osallistui 4 järjestöä ja 12 pelaajaa. Pelin loppuessa elossa oli 4 pelaajaa, kaksi Outojen kvarkkien jäsentä sekä yksi pelaaja Kitsunesta ja Puliukoista. Murhia tapahtui 6 ja itsepuolustuksia 2. Pistooli oli jälleen suosituin ase, yllätys yllätys. Myös yksi pommi nähtiin. Peli oli hyvin tasainen, kaikkien ollessa 8 pisteen sisällä. Voittajaksi selviytyi jälleen kerran TKO-Äly. Tuomaristo kiittää peliin osallistuneita, pelin palkintojen jako ja palautetilaisuus tullaan järjestämään myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

  Peliin osallistuneet järjestöt:

  Puliukot = TKO-Äly 27p

  Kitsune = Karavaani 21p

  Oudot Kvarkit = Resonanssi 20p

  Get a Role = Alter Ego 19p


  4.3. 17.34 Väki vähenee, pidot paranee

  Oudot kvarkit jälleen asialla. Hilleri menehtyy Matinkylässä. Get a Role on mennyttä.

  Kvarkit kertovat:

  Hiukkasten kvanttimekaanisen dualismiluonteen ansiosta kvarkit voivat olla kahdessa paikassa yhtä aikaa. Niinpä toverini varjostaessa kohdettamme luentosalin paikkeilla, itse voin asettua odottamaan pidemmälle tulevan uhrimme kotimatkan muodostamalla radalla. Näin siksi, että epäilimme kohteen tunnistavan Vihreän massakeskipistekoordinaatiston. Parini raportoidessa havainnoistaan signaalinopeuden rajoissa reaaliaikaisesti, itse voin esittää tavallista työmatkalaista. Pian huomaankin aikaisemmista havainnoista saadut arvot täyttävän henkilön nousevan bussiin. Seuraan kohdetta kuin seuraus syytä.

  Ajoneuvon lähestyessä kohteen origopysäkkiä valmistaudun seuraamaan kaveria ulos. Kohteella on kuitenkin selvästi epäilyksensä ja pysäkillä hän ”antaa” minun mennä edeltä. Ensimmäisellä suojatiellä voin kuitenkin autojen varjolla jäädä odottamaan että kohde saapuu taakseni. Salamannopeasti vaihdan spin-merkkiäni ja pyörähdän ympäri. Nopeuteni on jälleen valttia, sillä kohteeni ei ehdi kaivamaan asettaan esille luodin jo upotessa rintaan. Materialisoidun seuraavassa hetkessä pois paikalta eikä vieressä seisoneen neidin kirkaisu ehdi edes kantautua korviini. Joitakin riskejä on otettava sillä kontrahtimme puoliintumisaika on ylittynyt jo moninkertaisesti.

  Muistakaa: Kahden hiukkasen yhteinen interferenssi voi olla
  konstruktiivista tai destruktiivista. Punaisen ja Vihreän yhteistyö on
  molempia.

  Punainen

  Get a Role kertoo:

  Astun ulos bussista ja lähden hitaasti lampsimaan kotia kohti. Siellä odottaakin jälleen peli-ilta grindeineen, lootteineen ja päivittäisine questeineen. Kumma vaan, kuinka killan rivit ovat lähiviikkoina harvenneet lähes olemattomiin. Vanhoja partykavereita ei ole näkynyt linjoilla, eikä healer-hahmolla paljoa sooloilla.

  Edelleni kerinnyt, samasta bussista poistunut tyyppi jää suojatien eteen odottamaan, ja kun tulen lähemmäs, kääntyy tämä salamannopeasti ase kädessään. Paniikki iskee. Käteni hapuilevat vaistomaisesti hiirtä, näppäimistöä, hyökkäysloitsun pikanäppäintä – mutta ei, minähän olen tässä ihan IRL. Ase laukeaa ja valahdan elottomana katuun. Taisi kilpaileva faktio ihan toden teolla haluta raivata meidät pois PvP-areenoilta – lopullisesti.

  (Bussista jäi samalla pysäkillä muistaakseni kolmaskin henkilö, joten yksi silminnäkijä murhalle taisi tulla)

  Hilleri Kvarkit: Murha 10p + silminnäkijä -2p + yhteistyö 1p + raportti 1p = 10p
  Get a role: Raportti 1p = 1p


  Toisen viikon pisteet nyt sivuilla, päivitetty 5.3.

  Toisen viikon pisteet on päivitetty sivuille, tilanne on tasainen ennen viimeistä viikkoa. Yht:
  Puliukot 27p
  Kitsune 21p
  Get a Role 18p
  Oudot kvarkit 10p
  ?


  26.2. klo 8.08 Kotipiha on vaarallinen paikka

  Oudot kvarkit liittyy taistoon mukaan ja lahtaa Get a rolen jäsenen kotipihalleen. Uhriksi joutuu Das Puzzle Spieler.

  Kvarkit kertovat:

  Kolmannen jäsenemme anhiloiduttua toisiin ulottuvuuksiin kvanttimekaaninen stabiliteetti on järkkynyt. Onneksi kvanttimekaniikka on sittenkin väärässä ja kvarkkeja voi esiiintyä myös kaksin. Universumin energiatasapainon säilymiseksi jokaisella reaktiolla on oltava yhtäsuuri vastareaktio. Jonkin muunkin on siis anhiloiduttava.

  Kvarkit ovat hyvin omituisia otuksia. Niinpä olemme vaihtaneet aika-avaruus -koordinaatistoa niin, että kohteen kello näyttää 08:45, mutta meille se on jo varttia vaille murha. Materialoisudemme kohteen inertiaalikoordinaatiston origoon ja kehitämme ympärillemme niin suuren painovoimakentän, että meillä on aikaa odottaa lähes ikuisuus. Kohteen lähestyessä ja Vihreän kehittäessä suurella massallaan painovoimakenttää Punainen vetää pistoliinsa esiin. Punaisen asekäden nopeus on noin 0.999c, joten kohde omassa massakeskipistekoordinaatistossaan ei ehdi vastaanottamaan edes aseesta heijastuvaa valoa, kun luoti jo porautuu hänen rintaansa. Kohde vetää oman aseensa esille, mutta kvarkkien koordinaatistossa tästä ei ole mitään hyötyä, me olemme jo kaukana.

  Muistakaa: Planckin aikaa nopeammin ei pysty vetämään.

  Punainen & Vihreä

  Get a Role kertoo:

  klo 08:08 Kirjaan hahmoni realmiin ja ryhdyn aamutoimiin. Viikko on ollut uuvuttava eikä pvp-rintamalla ole ollut menestystä ja tänään on taas tiedossa pitkä päivä kultaa farmaten. Laitan siis autorunilla flight pointin suuntaan kun alkumatkasta jo havahdun, jonkin olevan pielessä! Verivihollisten eli kvarkkikillan roguet olivat stealthi päällä tunnelissa ja burstasivat kaikki hipot kerrasta, ressua pliis… kukaan? Kvarkit: murha 10p + kotiovi -2p + yhteistyö 1p + raportti 1p = 10p
  Get a Role: raportti 1p


  24.2. klo 15.30 Exactumissa tapahtuu jälleen

  Myöskään Get a Role ei säästy uhreilta – Le Tank kaatuu yrittäessään tehdä Puliukoista historiaa. Tällä kertaa Valtsu Tapion asekäsi oli nopeampi.

  Get a Role kertoo: Kuolema, kaikkea sitä. Partymme jäsenillä on jotain muuta elämää? Kutsuvat sitä opiskeluiksi tai töiksi, virtuaalimaailmoissa niiden pitäisi olla, kanssani. Entä se vihollinen, no sehän ei kerro itsestään mitään, ei ilmesty sovittuihin paikkoihin ja helvetti kuvauksensa mukaan sillä ole varmaan edes elämää tai no tässä tapauksessa varmaan kolme työtä, vaimo, lapset ja lumihanki! Ei tänään. Tänään se oli raahautunut jopa paikalle, mutta omat rahat alkoivat olla loppu, piti tehdä välillä muutakin kuin istua koneella. Ihan oikeasti muissa asioissa nousen kerrokseen ja näen tyypin selän. Nopeasti täyskäännös ja takaisin portaisiin. Tavoitan tyypin, multitaskaus failaa, liikaa asioita, tyyppi kääntyy, ase.

  -Le Tank

  Puliukot kertovat:

  Siellä mä taas hiihdin Kumpulassa hirveessä darrassa, laskareista olin just päässy ja lampsin hakemaan krapulalääkettä. Siinä käytävässä norkoili aika oudon olonen jätkä ja mulla rupes hälärit soimaan. Tungin tärisevät handut taskuun ja rauhotin itteni mutkaan tarttumalla. Portaissa mä tsiigasin taaksepäin ja siellä se hapuili jotain laukusta. Riipasimpa kuoleman taskusta ja tapoin sen jäbän siihen paikkaan. Siitähän sai.

  – Valtsu Tapio

  Puliukot: itsepuolustus 5p + raportti 1p = 6p

  Get a Role: raportti 1p


  18.2. klo 18.34 Räjähdys Kumpulassa!

  Helsingin yliopiston tiloissa Exactumissa on räjähtänyt pommi. Kuolonuhrien joukosta on tunnistettu Puliukkojen Röllö-make. Attentaatin tekijäksi on ilmoittautunut aiemmin tuntematon joukkio Get a Role.

  Get a Role kertoo:

  Olimme saaneet kolmihenkisen partymme kasaan, ja lannistumatta viimeöisistä epäonnistuneista yrityksistä suuntasimme kohti Kumpulan legendaarista Exactum-instanssia. Suunnitelmamme oli kohteen huomioon ottaen ehkä jopa ylimitoitettu, sillä heiveröiset vihollisemme olivat maassa jo ennen ensikontaktia Tankin kanssa. Massiivinen, taktisesti sijoitettu ja ajastettu tulipallo lakaisi koko huoneen, johon luolastoa kansoittavat käpistelijät olivat keskittyneet. Loput lähistöllä valmiudessa odottavasta joukostamme eivät ehtineet edes nähdä kuinka kaikki tapahtui, kun tilanne oli jo ohi. Harmillisesti jokin aiempi party oli kuitenkin ehtinyt päästää Ranen, instanssin pääkohteen, päiviltä, emmekä näinollen päässeet osalliseksi massiivisesta lootista, jota tältä tyypillisesti tippuu.

  Dokumentaatiota pommista: kuva 1, kuva 2, kuva 3.

  Röllö-make kertoo:

  Koko päivä tullu istuttuu taas Roskapankissa hörppäilemässä sitä itteään. Mut perkele ku Kelan tuet on aina myöhässä ja rahapussi huutaa tyhjyyttään. Noh, eikait täs mitään, Rane oli eilen kertonu et Helsingin yliopiston vierotusklinikalla Kumpulassa ois tiedossa ilmasta Valtsuu, eli Valdemaria, eli kuninkaiden juomaa. Harmi vaan et pitäs viel sinnitellä muutama hetki ennenku klinikan ovet aukee. Ja pitäis osallistua vielä johonki perkeleen AA-kokoukseen ennenku ilmaset maistiaset ois tarjolla. Eikait siin mitää sit, spora alle ja kohti Kumpulaa.

  Noh, sporassa tarkastajat vei viimesetki pennoset kukkarosta, eli enää ei voi ees kääntyä takas kohti kotokalliota. Perkeleenmoinen kipuaminen tonne Kumpulan mäelle, mut kyl se on sen arvosta, ilmasta Valtsua sentäs! Sit vaan etsimään oikee mesta et ehtii viel apajille. Eihän siin kauaa menny ku se oikee luokka löytyy ja kokoushan onki just alkamassa. Hetken aikaa kuuntelen ihmisten huolia ja murheita ja valitusta, onneks ajatus Valtsusta auttaa jaksamaan. Meikäläisen avautumisvuoro tulee ja just ku oon alottamas nii kuuluu muutama jännä piipitys ja sit kaikki meneeki mustaks. Ilmesesti Kela oli saanu vihiä mun sivubisneksistä ja päätti hoitaa homman omaan taskuunsa.

  -Röllö-make

  Pisteytys:

  Get a Role: Murha 10p + ensimmäinen pommi 1p + tyylipisteet 2p + pelitilannekuvat 2p +
  raportti 1p = 16p

  Puliukot: raportti 1p


  18.2. klo 10.44 Mutually assured destruction

  Kauhun tasapainon järkyttyä Puliukot toimivat uudestaan. Kitsunen Fale kohtasi loppunsa Ranen muodossa vieden kuitenkin surmaajansa samalla mukanaan.

  Rane kertoo:

  Sporassa mä sitten vaivauduin katsomaan kelloa. Valtsu kun on ”vapautunut länsimaisesta aikakäsityksestä”, eikä tajunnu ettei Roskapankki ole vielä auki. Noh, onneksi eilen joku oli lätkiny kasan rahaa kouraan ja kirjottanu Alepan kuitin taakse tuntomerkit kohteesta (Atrian punainen oli näemmä tarjouksessa). Mentiin sitten Valtsun kanssa jonnekkin ihmeellisten anime-hörhöjen mestoille odottelemaan. Siinä meinas jo vähän tuskistua kun kohdetta ei näkynyt ja mesta ei sopinut meille ollenkaan.

  Oltiin jo lähdössä pois kun nähtiin kuvaukseen sopiva gimma. Siinä kohtaa paska käsiala koitu kohtaloksi enkä ollut siinä pihalla varma onko se kohde. Onneks se käyttäyty ite niin epäilyttäväksi, että tajusin sen olevan oikea tyyppi. Se sitten muka fiksuna jatko matkaansa ja menikin väärästä ovesta sisään.

  Huusin sitten Valtsulle että menee siitä ovesta perässä ja ite lähdin sisään. Siellähän se seiso käytävässä hädissään. Olin jo menossa kohti ja ampumassa sitä kun tajusin, että sillä perkeleellähän on ase. Siinä sitä sitten molemmat seisoskelee vähän suojassa huutelemassa. Koko ajan ootin Valtsun tulevan takaa ja ampuvan, kunnes se muija lähti tuleen kohti. Ammuin sen siiten siihen tyytyväisenä, kunnes katoin alaspäin ja huomasin sen saatanan ampuneen takas. Huomasin vielä silmäkulmassa kaatuessani sen makaavan maassa. Vielä viimeisenä ajatuksena kävi vielä lopulta mielessä ”Olis sittenkin pitänyt juoda nelosta”.

  Fale kertoo:

  Kouluni piha oli kahta epäilyttävännäköistä mieshenkilöä lukuunottamatta täysin autio. Molemmat sisääntulo-ovet luokkarakennukseeni olivat vartioidut, ja tunsin kylmän hien kihoavan otsalleni. Vainoharhaisena kaivoin pistoolia taskustani, ja näin, kuinka toinen miehistä laittoi kätensä povariinsa. Lähes paniikinomaisesti latasin aseen, ja kiersin häntä mahdollisimman kaukaa, tutkiskellen.

  Ilmeisesti pihalle oli kerääntynyt muutama silminnäkijä, sillä miehet eivät ampuneet epäonnista uhriaan aivan heti, ja pääsin rakennuksen sisälle. Toinen heistä kiersi taakseni, ja toinen odotti seinämän takana edessäni. Tilanne oli epätoivoinen, mutta purin hammasta, ja päätin, että jos kerran lähden, niin lähden rytinällä: Ainakin toinen murhaajista lähtekööt mukanani. Minulla ei ollut varaa odottaa, että toinen heistä pääsee täysin selkäni taakse.

  Varmistin, että aseeni toimii, ja adrenaliinin voimalla ryntäsin ase paukkuen hyökkääjäni kimppuun. Taisto oli lyhyt, mutta raaka, ja osuin häntä rintaan.

  Kuitenkin riemuni oli lyhyt huomattuani hajaluodin läpäisseen myös oman sääreni. Laitan toivoni viimeiseen joukkueemme jäseneen. Olkoon hänen liipaisinsormensa herkempi, kuin omani!

  Pisteytys:

  Puliukot: Murha 10p + yhteistyö 1p + raportti 1p = 12p

  Kitsune: Itsepuolustus 5p + ensimmäinen tappo 1p + raportti 1p = 7p


  18.2. klo 08.30 Kuolema on aamuvirkku

  Kitsunen rivit ovat harventuneet. Khorloogiin Choibalsan poistui aamuvarhain keskuudestamme. Vastuun tapahtuneesta ovat ottaneet nimiinsä Puliukot. Virkavalta on tavoittanut yhden silminnäkijän.

  Khorloogiin Choibalsan kertoo:

  Aamu sarasti mutta aivojeni kulku ei tuntunut yhtälailla kirkkaalta. Miksi, oi miksi minun jälleen täytyi luennolle menemän, miksi ylläpitää murhaajastatustani peittelevää vaivalloista opiskelijaroolia! No escape, raahauduin ulko-ovelle, katsahdin ulos ja voi Lentävä Spagettihirviö! Kaksi epäillyttävää olentoa väijyi pihallani. En olisi pelastunut pyörävajankaan kautta kulkemalla näköyhteydestä johtuen joten heitin arpaa kohtalollani ja riensin ulos ohikulkevan talonmiesriekaleen (tms.) suojissa. Sivullisen läsnäolo ei minua pelastanut, sillä pian kuulin kylmäveristen tappajieni juoksuaskeleet takanani. Pakenin, mutta lyhyet koipeni saavuttivat vain lyllerrysasteen vaanijoitteni laukkaan verrattuna. Käännyin, kohotin aseeni mutta liian myöhään! Luoti porautui jo sisälmyksiini. Tietoisuuteni haihtuessa aivoni prosessoivat enää päihittäjieni voitonriemuista hihitystä ja tuntemaani häpeää jonka tuotin aikaisella kuolemallani kawaii ainejärjestölleni.

  ”???????????,????????????”

  Valtsu Tapio kertoo:

  Se oli helvetin galsa torstaiaamu kun me oltiin Ranen kanssa funtsittu lähteä ottamaan nirri pois tältä tyypiltä, josta meille oli luvattu pari pulloa kossua. Se oli joku Vallilan friidu. Olin sitten yön goisannu Myllypurossa lehtiroskiksessa ja jallupullossa ei ollu enään kun tilkka pohjalla. Tulin metrolla ja sporalla sinne Vallilaan sitten ja kiertelin sen tytön asuntoa ympäri muutaman kerran, ennen kun päätin jäädä oven eteen vetää spaddua. Treffattiin siinä Ranen kanssa, jauhettiin skeidaa ja kytättiin rappukäytävän valoja ikkunasta. Talkkari kolaili lumia vieressä ja katteli meitä aika pahasti. Joku puol tuntia me oltiin siinä kiroiltu kun tää tyttö sitten tuli pihalle. Vähän siinä tsiigailtiin, että onko toi se. No olihan se, ja snadin spurtin jälkeen saatiin se kiinni ja mä losautin sitä daijuun pari laakia. Tippu kun säkillinen perunoita. Koitti sekin ampua, mutta ei se Valtsu Tapiolle pärjänny. Se talkkari lähti siit aika kyytiä haneen. Ranen kanssa kohauteltiin olkia ja painuttiin Roskapankkiin kaljalle.

  Pisteytys:

  Puliukot: Murha 10p + kotiovimurha -2p + silminnäkijä -2p + yhteistyö 1p + raportti 1p =
  8p

  Kitsune: Raportti 1p


  17.2. klo 16.31 Ensiveri on valunut!

  Salaseura Outojen kvarkkien agentti Sininen on päässyt hengestään Helsingin yliopiston kielikeskuksen tiloissa. Ensiepäilyjen mukaan taustalla olisi kilpaileva organisaatio Kitsune.

  Kitsune kertoo:

  Armaan ainejärjestönsä kunniaa verisesti puolustava assassinaatioryhmäke Kitsune soluttautui kahden jäsenensä voimin Kielikeskuksen labyrintteihin neljän aikoihin iltapäivällä. Unibomberin jäädessä vahtiin alakerroksiin Khorloogiin Choibalsan riensi lähemmäs kohteen määränpäätä kolmannessa kerroksessa pistooliinsa tarraten. Vierivät minuutit, alati ympäriinsä ravailevat ohikulkijat ja seinien takana pyörivät aivomankelivirkamiesruotsit hermostuttavat Khorloogiinia. Mikäli Sininen ei ilmestyisi, tai ilmestyisi vääränä hetkenä, kaikki olisi hukassa!

  Mutta ei! Eksynyt hahmo ilmestyi kerrokseen lievää epähumanistin auraa huokuen. Se on hän, Sininen! Sininen ohittaa Khorloogiinin epäluuloisesti, Khorloogiin seuraa uhriaan ja kohottaa pistoolinsa. Sininen kääntyy salamannopeasti ase valmiina. Surullisesti, maagiset refleksit eivät häntä pelasta, luoti porautuu jo hänen mahaansa.

  ”???????Don’t be blue.”

  Ympärillä uneliaat kielikylvyt jatkavat soljumistaan.

  Kvarkit kertovat:

  Harmaa päivä, ei siis lainkaan minun tyyppiäni. Poistuin sijaiskodistani hieman ennen keskipäivää, hämärä jatkui edelleen ja tunsin sidokseni tähän maailmaan heikkenevän. Tunsin myrskyisän tentin lähestyvän.

  Tenttisali oli suuri ja täynnä. Ulkomaailma tuntui yhä vieraammalta paikalta. Taisin menettää tajuntani väsymyksen aallon murtaessa henkiset muurini, ja äkkiä huomasin parin tunnin vierähtäneen. Elonaikani oli juuri puoliintunut. Palautin puoliksi täytetyn, hylsyä enteilevän paperin valvojalle, joka hänkin tunsi minut ja elonaikani rajallisuuden.

  Aaltofunktioni romahti opiskelijatilaan, jossa se värähteli ja tunsin oloni hajoilevaksi. Sinisen elinaika oli jälleen puoliutunut, vaikka Punainen ja Vihreä näyttivät yhä elinvoivilta. Tunsin tunneloituvani toiselle kampukselle, Helsinki-atomin keskustaan. Matkalla elinaikani puoliintui jälleen.

  Matkalla törmäsin toiseen hiukkaseen, jonka värähtely eteni kanssani samaan suuntaan. Kielikeskus lähestyi ja astui päälleni. Singahtelin sen sisällä monimutkaista liikerataa pitkin kolmanteen kerrokseen. Elinaikani oli jälleen puoliutunut, kahdesti.

  Määränpääni oli näkyvissä. Ovi oli kiinni ja käytäviä avautui joka suuntaan. Minun tarvitsisi vain tunneloitua oven lävitse, ja olisin turvassa ja elinaikani palautuisi sataan prosenttiin. Tunsin piston, ja tunsin romahtavani. Oliko liian myöhäistä? Hylsy tömähti lattialle. Tunsin irtautuvani todellisuudesta, elinaikani tässä maailmassa oli lopussa. Näin valkoisen valon.

  Se olin minä.

  ~ Sininen ~

  Pisteytys:

  Kitsune: Murha 10p + ensimmäinen murha 1p + yhteistyö 1p + raportti 1p = 13p

  Oudot Kvarkit: raportti pahasti myöhässä 0p


  Odotus pitää kaupunkia otteessaan.