Fall Tournament 2018

Pelaajatuomari demonstroi turnausmaksun maksamattomuudesta seuraavia toimenpiteitä.

Poliittinen ilmapiiri ritisee hyväntahtoisuutta, kun vieraiden valtojen agentit kohtaavat Suomen neutraalilla maaperällä. Luodit lentävät hyvässä yhteisymmärryksessä, ja valonarat dokumentit vaihtavat omistajaa yön pimeydessä. Hämäräkujien apteekit elävät nousukautta. Ainakin ne, jotka tarjoavat rohdoksia kontaktien voiteluun. Takkeja käännetään kuin tikaria Caesarin selässä. Suurlähettiläiden vaihtuvuus käy kuumana, kansainvälinen diplomatia kylmänä.

Mikä?

Turnaus on perinteinen murharinkipeli. Pelin yleisperiaatteisiin voi tutustua here ja tarkat säännöt on hyvä lukea läpi here.

Milloin?

Turnaus pidetään välillä ma 1.10.–la 20.10. Pelissä on kaksi kierrosta: ensimmäinen kierros pelataan välillä ma 1.10.–su 7.10. ja toinen kierros pelataan välillä ma 8.10.–la 20.10.

Kenelle?

Peliin voi osallistua kuka tahansa tällä aikavälillä pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla oleileva henkilö.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Syysturnaukseen 2018 tästä. Ilmoittautuminen sulkeutuu lauantaina 29.9.
Ilmoittautumisen yhteydessä tulet luomaan itsellesi käyttäjätunnuksen Murhamaster-hallintaohjelmaan. Sitoudut lisäksi maksamaan turnausmaksun, 5€.

Pelissä ollaan lähtökohtaisesti mukana koko turnauksen ajan, mutta myös vain yksittäisille kierroksille ilmoittautuminen on mahdollista ilmoittamalla tästä tuomaristolle etukäteen. Tällainen osittainen ilmoittautuminen vaikuttaa turnausmaksuun laskevasti.
Ilmoittautumista ei kuitenkaan voi täydentää enää kesken pelin.

Pelistä on mahdollista vetäytyä, jos ei syystä tai toisesta kykene jatkamaan loppuun asti. Tämä tapahtuu ilmoituksella tuomaristolle. Vetäytymistä ei kuitenkaan voi perua ja turnausmaksua ei palauteta.

Tapahtumat

Seuraa turnauksen tapahtumia tästä.

The umpires

Tuomaristoon kuuluu

  • Juho Gröhn, päätuomari
  • Arttu Leinonen, asetuomari
  • Soile Itkonen, pelaajatuomari
  • Katariina Leppänen, pelaajatuomari

Pisteytys

PelaajaMurhatPidätyksetSilminnäkijät, sivullisetPisteet
Quisling26096
Tappava lisko60487
Gecko Geek10024.5
Salkunkantaja10020
Aineeton palvelus03017
Jartsa13
Makia veli11
V.Kugler3
Kuisma2
Helinä2
Lime1.5
Deuterium1
Igor1
Viaton Uhri0
Valittaja0