Kesäturnaus 2017: Asvalttiviidakon saalistajat

Kesäturnaus 2017: Asvalttiviidakon saalistajat (15.5.-27.5.)Pelaajia murhattu:2Tappoja:0Pidätyksiä:0
Sivullisia uhreja:0Todistajia:0Silminnäkijöitä:0
Tilastoja turnauksesta.

Tapahtumat


30.05.2017 klo 22.33 Pisteytys on valmis

Tuomaristo on ottanut saalistajista mittaa ja arvioinut heidän kuntoisuutensa.
Luonnonvalinta suosi kuolettavan tarkkaa Atraxia ja hyvänä kilpailijana toimi myrkyllinen LalliVaara.
Pisteiden kolmen kärki meni näin:

  • Atrax: 26p
  • LalliVaara: 14p
  • Leena Varpu: 2p

Tuomaristo kiittää pelaajia sekä turnauksen lisäkohteita.

Turnauksen palautetilaisuus pidetään lähitulevaisuudessa. Tilaisuuden ajankohta ilmoitetaan osallistujille mahdollisimman pian.


28.05.2017 klo 00.00 Saalistus on päättynyt

Kaupunki hiljentyy metsästäjien vetäytyessä takaisin reviireillensä.

Pelin lopussa neljästä saalistajasta oli kaatunut kaksi.
Sen sijaan saalistajia houkutellut suurrista – kolme yksilöä – sai pitää henkensä.

Tuomaristo tiedottaa pelaajille, kun pisteytys on valmis ja kun palautetilaisuuden päivämäärä on selvillä.


21.05.2017 klo 15.40 Nopea kostoisku turvaa kadut

Tuholaistorjuja Atrax saapuu paikalle juuri ajoissa pysäyttääkseen LalliVaaran pakomatkan. Muutaman laukauksen jälkeen betoniviidakossa on taas vähemmän vaaroja.

Saalistaja kertoo:
Pitkä ja hiljainen viikko, kuuma auringon porotus selkeästi pehmittänyt rakkaiden kollegojen päät, kun ei minkäänlaista sutinaa tuntunut olevan. Pitääkö kaikki aina hoitaa itse? Niinkin helppoa se oli kuin kävelen paikalle takaapäin, pam pam ja heti kaksi kohdetta hoideltu. Ei haittaa, vaikka toinen niistä jo makasi maassa elämän hiipuessa silmistä. On se hyvä varmistaa, ettei se siitä enää liikkeelle lähde. Next please?

Saalis kertoo:
Ihaillessani murhaamani muodonmuutosta kuolleeksi lihaksi, nostin katseeni ja näin pistoolin osoittamassa naamaani. Eletty elämäni ei ehtiny kelautua mielessäni.

Points:
Atrax 11p: murha 10p, raportti 1p
LalliVaara 0p, myöhäinen raportti 0p


21.05.2017 klo 15.38 Eksoottinen myrkytystapaus keskustassa

Eräs salanimellä Leena Varpu toiminut salametsästäjä on joutunut puhallusputkella ammutun myrkkynuolen uhriksi. Kaiverrus LalliVaara ihmetyttää, mutta myrkky on nuolimyrkkysammakosta.

Saalistaja kertoo:
Ennakkotieojen perusteella päättelin, että kohteeni työskenteli galleria Heimon näyttelyvalvojana. Suunnitelmani oli seuraava: Tyhjennän miesten WC:n käsipyyhelokeron papereista ja sioitan kasvattamani pyramidikyyn niiden tilalle. Tämän jälkeen poistun paikalta ilmoitettuani loppuneista papereista kohteelleni. Kuitenkin saavuttuani paikalle, oli em. tehtävässä työskentelemässä joku muu. Jäin vahtiin gallerian ulkopuolelle. Hetken päästä kohteeni ilmautuikin paikalle. Hän kulki eksyneen näköisenä gallerian editse, jolloin sain varmuuden henkilöllisyydestä. Otin puhallusputkeni esille, potkaisin skeittilautani liikkeelle ja ammuin kohteeni kaulaan myrkkynuolen ohittaessani hänet noin metrin etäisyydeltä. Hermomyrkyn vaikutus oli välitön. Laskin kaatuvan kohteeni hellästi maahan ja kuiskasin rauhoittavat sanani kuolevan korvaan. Viivyin tämän kauneuden äärellä vain hetken liian kauan.

Saalis kertoo:

21 toukokuuta 17 kuoli Varpun Leena.

Nyt makaa hän haudassa tomuksi muuttuneena. Keskellä kaupunkia hän kuolleeksi muuttui, kun tapaukselta todistajat puuttui. Taidenäyttelyä etsiessä kaulaan osui myrkkynuoli, jonka osumasta Leena heti kuoli. Tappajansa oli LalliVaara, jonka puhallusputkesta lähti tuo tappava neula. Nyt siis haudalleni kukkia tuokaa,

on tullut aika itkeä ja huokaa.

Points:
LalliVaara 13p: murha 10p, ensimmäinen murha 1p, tyyli 1p, viidakkoteemainen ase 1p, raportti myöhässä 0p
Leena Varpu 2p: raportti 2p.


21.05.2017 klo 14.50 Väijyntää Viikissä

Salanimellä LalliVaara kulkeva metsästäjä on saanut vainun saalistaan – vai onko sittenkään?

Saalistaja kertoo:
Leena Varpu tavattu Viikin biokeskuksen ruokalan terassilla n. klo 14.50. Seurasin häntä biokeskus 3:een rakennuksen sisäreittuä. Sillä aikaa kun kohde poikkesi vessaan, asetuin väijyyn 5 kerrokseen. Kohde tuli hissistä, mutta todistajia oli liikaa – onneksi, sillä ilman aurinkolaseja tämä paljastui sivulliseksi. Ajan puutteessa mahdotonta löytää labraa tai tietokoneluokkaa, jossa hän voisi olla. Lisäksi aseeni vuoti ikävästi. Tarkempi sijaintitieto olisi ollut tarpeen.

Points
LalliVaara 1p: ylimääräinen raportti 1p


20.05.2017 klo 20.00 Helppoa saalista Pasilassa

Merkillinen lisätehtävä Pasilassa houkuttelee paikalle saalistajia helpon saaliin toivossa. Paikalla huhutaan olevan kolme piilotettua haaskaa, joiden on määrä helpottaa kaupungin riutuneiden petojen nälkää.

Points:
Atrax 15p


19.05.2017 klo 14.45 Mystinen katoaminen

Tuntematon salametsästäjä on kadonnut jäljettömiin pääkaupungin metsästysmailla. Virkavallan tutkimuksissa on löytynyt vain selvästi väärennetty passi nimellä John Doe.


15.05.2017 klo 00.00 Verikuu nousee

Kesän kynnyksellä kaupungin kauhistuttavat pedot heräävät horroksestaan metsästämään.

Kaupungissa ei ole helppoa saalista. Karussa betonimaisemassa kylmien teräspuiden alla ainoa ravinnonlähde on toiset saalistajat ja kiristyvässä kilpailussa vain kuntoisin yksilö voi jäädä henkiin.

Metsästyskausi on alkanut.